2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

🌹لبیک یا مهدیِ فاطمة🌹:

غدیر راه کار ظهور 👇

يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ ۖ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ

ای فرستاده، تبلیغ کن آنچه بر تو از جانب پروردگارت (درباره خلافت علی علیه السلام و یازده امام بر حق و زمان ما امام عصر ارواحنافداه) نازل شده است که اگر این کار را نکنی، تبلیغ رسالتت را (از جانب خدا) نکرده ای.

سوال؟؟؟

چرا از نظر مصلحت الهی یک روز غدیر ، معادل ۲۳ سال زحمت پر مشقت پیامبر صلی الله علیه واله بوده است؟

مگر در روز عید غدیر پیامبر چه مسئله ایی عنوان فرمودن ، که اگر تبلیغ نمیکردن تمام رسالتش را انجام نداده بودن؟

خطبه غدیر نامه پروردگار عالم به بشریت توسط رسول اعظم صلی الله علیه واله و سلم است ، که در طول ۱۴۰۰ سال گذشته به شدت مورد بی مهری مسلمانها قرار گرفته و عدم توجه به آن باعث شقاوت و بدبختی بشریت شده است.

غدیر تنها راه کار ظهور ،

خطبه غدیر را با رویکرد مهدوی عمیق مطالعه کنیم و آن را تبلیغ کنیم

این امر اوجب واجبات است کوتاهی نکنیم وخذل من خذله هرکس امام را یاری نکند مورد یاری خدای متعال قرار نمیگیرد.

صاحب هذا الأمر( امام عصر ارواحنافداه) الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد

ترجمه حدیث : صاحب این امر ، همان رانده شده دور شده یگانه و تنها است

بدون ذره ایی تردید این روایت مُهر مردودی بر همه خُرد و کلان شیعه است.

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

۱۱۸۱چیست؟!

هیچی!

فقط سن یه آقایی که منتظر ۳۱۳ نفره....!

بیخیال به کارتون برسید....!💔

امام# زمان

#تلنگر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

امام زمان عجل الله تعالی فرجه

الشریف از پس پرده غیبت

شاهد کارهای مردم است، به هر

اندازه توجه انسان به آن معدن

صفا و پاکی بیشتر باشد، آئینه

دل و جانش صفای بیشتری می

یابد واین زلالی در اعمالش

آشکارتر می‌گردد 🌺🌿

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🌿🌺 وجود ولی عصر عجل

الله تعالی فرجه الشریف واسطه

دریافت همه نعمت های مادی و

معنوی است که از ناحیه

پروردگار جهان به بندگان

می‌رسد ولی هر کس به اندازه

رابطه خود با آن منبع کمالات، بهره‌مند میگردد 🌺🌿

مردی خدمت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله رسید و عرض کرد آیا به من اجازه میدهید که آرزوی مرگ بکنم؟

✅حضرت فرمود: مرگ چیزی است که چاره ای از آن نیست و مسافرتی است طولانی که سزاوار است برای کسی که بخواهد به این سفر برود ده هدیه با خود ببرد.(ایا هدایا را اماده کردی)

✅پرسید آن هدایا کدامند؟

رسول اکرم صلی الله علیه وآله فرمود:

۱- هدیه عزرائیل

۲- هدیه قبر

۳- هدیه نکیر و منکر

۴- هدیه میزان

۵- هدیه پل صراط

۶- هدیه مالک (خزانه دار جهنم)

۷- هدیه رضوان (خزانه دار بهشت)

۸- هدیه پیامبر

۹- هدیه جبرئیل

۱۰- و هدیه خداوند متعال

⚡️اما هدیه عزائیل چهار چیزاست :

۱. رضایت حق داران.

۲. قضای نمازها.

۳. اشتیاق به خداوند.

۴.آرزوی مرگ.

⚡️اما هدیه قبر چهار چیزاست :

۱. ترک سخن چینی.

۲. استبراء.

۳. تلاوت قرآن.

۴. نماز شب.

⚡️اما هدیه نکیر و منکر چهار چیزاست :

۱. راستگویی.

۲. ترک غیبت.

۳. حق گویی.

۴. تواضع در برابر همه

⚡️اما هدیه میزان چهار چیزاست :

۱. فرو خوردن خشم.

۲. تقوای راستین.

۳. رفتن به سوی جماعت.

۴. دعوت به سوی آمرزش الهی

⚡️اما هدیه صراط چهار چیزاست :

۱. اخلاص عمل.

۲. زیاد به یاد خدا بودن.

۳. خوش اخلاقی.

۴. تحمل کردن آزار دیگران

⚡️اما هدیه مالک(خزانه دار جهنم) چهار چیزاست :

۱. گریه از ترس خداوند.

۲. صدقه مخفی.

۳.ترک گناهان.

۴.خوش رفتاری با پدر و مادر

⚡️اما هدیه رضوان(خزانه دار بهشت) چهار چیزاست :

۱. صبر در ناملایمات.

۲. شکر بر نعمت.

۳.انفاق مال در راه اطاعت خداوند.

۴.رعایت امانت در مال وقفی

⚡️اما هدیه رسول اکرم(ص) چهار چیزاست :

۱. دوست داشتن او.

۲. پیروی از سنت او.

۳. دوست داشتن اهل بیت او.

۴. زبان را از بدی ها حفظ کردن

⚡️ اما هدیه جبرئیل چهار چیزاست :

۱. کم حرف زدن.

۲.کم خوردن.

۳. کم خوابیدن.

۴. مداومت بر حمد

⚡️اما هدیه خداوند متعال چهار چیزاست :

۱. امر به نیکی.

۲. نهی از بدی.

۳. نصیحت و خیر خواهی برای مردم.

۴.و مهربانی کردن با همه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌🍃🍃🍃🍃🍃🍃

اللهم عجل لولیک الفرج 

الهی امین 🤲🏻

سلام عزیزم ❤️

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

۱۱۸۱چیست؟! هیچی! فقط سن یه آقایی که منتظر ۳۱۳ نفره....! بیخیال به کارتون برسید....!💔 امام# ز ...

😭😭😭