2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

@نوستالوژی    

سلام عزیزم 🌺❤️

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 🌺❤️💚

هر روز صبح ک بیدار میشی ب امام زمان(عج) سلام بده ،البته باید با تمام وجودت حسش کنی واعتقاد داشته باشی

اینم بهت بگم ک الان ک دست ب دامن امام زمان شدی ،این تو نیستی ک یادش افتادی ،اول ایشون تو رو یاد کرده ک شما داری جوابشو میدی ،اینا از بزرگواری ومعجزاتشه

مطمئن باش ک حاجت دلت رومیگیری ب لطف خدا ،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يا أَبا صالِحِ المَهديَّ أَدرِکني

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

😭😭قربون دستان مهربانت اقا جانم. کاش الان روی سرم بود 😭😭

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام عزیزم ❤️💚

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک ❤️💚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بسم الله

ببینید دوستان حضرت مهدی رو همونطور که همه شما میدونید اگه شرایط براش فراهم بشه ظهور قائم شکل میگیره و قیامت برپا میشه.

روایت: روزی پیامبر اکرم (ص) رو به امام علی کرد و فرمود: یا علی در آخرالزمان قومی می آیند که این افراد غلیظ ترین و همچنین کثیر ترین ایمان رو دارند، این افراد ایمان می آورند به سیاهی روی سفیدی(یعنی جوهر یا نام و نشانی که از ما پیامبران مانده است) ایمان می‌آورند چون نه من پیغمبر رو دیدن، نه تو علی رو و همچنین امام زمان خودشون هم تو غیبته ولی اين افراد پای ما  می ایستند و در ادامه می‌فرمایند که هر کدام از این افراد پاداشی برابر با ۷۰ شهید بدر را دارند.

چقدر تلاش کردید برای ظهور.

تمامی آرزو هایی که داری رو بریز بیرون ببین چند تاش مال امام زمانته.

هر وقت که تو گناه میکنی امام زمان واسطه میشه و گریه میکنه برای گناهی که تو انجام دادی و هر جور شده گناهت رو از طرف خدای عزوجل میبخشه ولی تو براش چیکار کردی که از تنهایی در بیاد و ظهور کنه.

بیاید یه  کاری کنیم.

تا کی میخوایم تو این دنیا زندگی کنیم.

برای ظهور امام زمان دعا کنید اما دعا کافی نیست باید طبق فرمایش پیامبر اکرم عمل هم داشته باشید .

مثلا کارگری، بگو میخوام به خاطر امام زمانم کارم رو به بهترین شکل انجام بدم .

رفتگری، بگو میخوام به عشق بچه شیعه ها این کوچه رو به خاطر امام زمانم تمیز جارو کنم تا مردم خوشحال باشن البته تو کاری با اون مردم نداشته باش تو فقط بگو به عشق مهدی.

خواستی گناه کنی و همه شرایط مهیا بود بگو ای امام زمان ببین من میتونم این گناه رو انجام بدن ولی به خاطر تو انجام نمیدم.

هر کسی که به فکر امام زمان باشه تو کار های روزمرش به والله که خوابش هم ذکره

مثلا تو بگو میخوام بخوابم برای اینکه فردا انرزی داشته باشم برای امام زمان کار کنم و دعا بخونم.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستید.

یا علی

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

🔹محب امام (عج) هستیم؟ 

🔸#تلنگر

آیا شده در یک لحظه‌هایی از عمرمان شده باشد که برای حضرت حجت بی‌قرار باشیم؟ 

برای رنج‌هایی که در دل او هست صدمه ببینیم؟

اصلا یک همچنین هوسی در دل ما بوده

که با ولی خدا لحظه‌ای را باشیم. 

خلوتی داشته باشیم.

آدم یک غذای خوب یک چایی خوب

یک برنج خوب یک مرغی کبکی آهویی 

برایش در یک فرصت‌هایی فراهم می‌شود 

در این لحظه‌هایی که این امکانات را پیدا می‌کند

آیا این هوس هست در او که این را با ولیش بخورد؟ 

ببینید این لحظه‌ها نهفته‌ترین حالتها و شیدایی و یا طلب‌های ما را به ماها نشان می‌دهد 

آدم یک چیز خوبی را پیدا می‌کند 

به یاد بعضی از دوستانش می‌افتد 

به یاد خیلی هاشون نمی‌افتد

این نشان می‌دهد که چقدر شیداست 

چقدر محب است

چقدر بی‌قرار است.                       

استاد صفایی حائری

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

*امام صادق (علیه السلام) میفرمایند :*

زمانی که مهدی ظهور کند،خداوند درد و بیماری را از هر مومنی برطرف خواهد کرد.

📔 غیبت للنعمانی ص ۶۶۱

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞...

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اللهم عجل لولیک الفرج

الهی امین 🤲🏻

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

✻❥✾#غریبانهـ ✻❥✾

❃انتظارش،انتظارم سيرکرد

❃آنکه ميخواهد بيايد ديرکرد

❃تابه کى درانتظارش ديده بر در

❃دوختن؟

❃آمدن

❃رفتن

❃نديدن

❃سوختن...

❃اي که دستت ميرسدبرزلف يار

❃درحضورش نام ماراهم بيار

اللهم عجل لوليک الفرج

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

✍️ *اخبار آخرالزّمان*

*#پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) میفرمایند :*

«... پس از من اقوامی خواهند آمد که غذاهای خوب و رنگارنگ می‌خورند و بر مرکب سوار می‌شوند، در حالی که خود را به آرایش ویژه زنان برای شوهر می‌آرایند و همچون زنان، جلوه‌گری می‌کنند و همانند شاهان ستمکار زندگی می‌کنند. آنان منافقان این امت در آخرالزمان هستند که شراب می‌نوشند و در پی بازی با دوشیزه گانند و بر مرکب شهوت سوار می‌شوند و نمازهای جماعت را ترک می‌گویند و با سهل انگاری، از نماز شامگاهان باز می‌مانند و در خوردن زیاده روی می‌کنند.» 

*#آخر_الزمان_در_حال_اجراست*

📚 مکارم الاخلاق، صفحه ۴۴٨ و ۴۴٩

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞...

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

مهدی_جان 

انگار طلب کار شده ایم...

هر کس از تو خواسته ای دارد؛ یکی امسال کنکور دارد، یکی امتحان دانشگاه، یکی می خواهد ازدواج کند، یکی مریض دارد و یکی هم کار می خواهذ از شما و ...

انگار یادمان رفته است که همه بدهکار توییم و شرمنده ات

اما راستش را بخواهی ما جز شما کسی را نداریم

دلمان دائم سراغ شما را می گیرد

تویی که از دل ما یک به یک خبر داری

سلام_امام_زمانم