2777
2789
عنوان

به بچه ی ۹ ساله پول تو جیبی میدین؟چقد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 74 پست
هرروز چه خوراکی های میخره؟ 

هرچی دلش بخواد گاهی با دوتا آدامس راضی میشه گاهی یه چیپس بزرگ و دلستر و... 

البته فست فود و رستوران و کافی شاپ جداست ها اونها رو تو هفته یکبار یا دوبار میریم که ربطی به پول تو جیبی و اینا نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی دلش بخواد گاهی با دوتا آدامس راضی میشه گاهی یه چیپس بزرگ و دلستر و...  البته فست فود و رس ...

منم همین طور هستن بچه هام 

مثلا الان دوتایی رفتن مغازه سرکوچه نفری یدونه از این شربت تخم شربتی خریدن و یه کرانچی و پفک کوچولو ،این شد خرید امروزشون 

ولی حس کردم زیاده 

بله این روش برا ی نوجوان عالیه ولی من امتحان کردم کودک مدیریت نمیتونه بکنه نهایتا ی روز میشه

کدومش منظورتون تنقلات تو کابینته؟ 

پس چرا برای من و بقیه بچه های فامیل جواب داد 

من تجربه بچه داری ندارم ولی فکر کنم اگر پدر و مادر روی تصمیمشون و قانون خونه سفت باشن بشه 

من تا جایی که دیدم اطرافم خونه ای که بچه هست همیشه یه کابینت مخصوص خوراکی هست تو اشپزخونش  بچه ...

درسته ولی بهتره که تغدیه ی سالم داشته باشن

آبمیوه های طبیعی

میوه.کیک خونگی.چیپس خونگی.لواشک.چیپس میوه.آجیل.شیرموز.

من شش تا خواهر زاده و برادر زاده دارم شااید هر کدوم فقط ماهی پنجاه هزار تومن خوراکی از بیرون بخرن اون هم فقط بستنی.

این خوراکی ها انقدددد مواد نگهدارنده داره که اصلا برا سلامت بچه ها خوب نیست

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
منم همین طور هستن بچه هام  مثلا الان دوتایی رفتن مغازه سرکوچه نفری یدونه از این شربت تخم شربتی ...

به نظرم تو دنیایی که همه دوستاشون دارن میخورن اینکه کاملا محدودشون کنیم و فقط بگذاریم ماهی یکبار خوراکی بیرون بخورن روحیه بچه رو داغون میکنه 

بچه ها از صبح که پا میشن داره دهنشون میجنبه تا شب حالا بین پنج تا خوراکی سالم دوتا هم ناسالم بخورن طوری نمیشه که 

نه زیاد نیست

منم همین طور هستن بچه هام  مثلا الان دوتایی رفتن مغازه سرکوچه نفری یدونه از این شربت تخم شربتی ...

خب خودتون شربت لیموناد کم شکر خونگی درست میکردین تونم تخم شربتی میریختیم

یه پفیلا خونگی هم درست میکردی

دیگه آدم یه میان‌وعده بین صبحانه و نهار داره و یکی هم بین نهار و شام میتونین براش برنامه ریزی کنین یه میان‌وعده رو میوه بدین دومی رو یه چیزی تدارک ببینین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خب خودتون شربت لیموناد کم شکر خونگی درست میکردین تونم تخم شربتی میریختیم یه پفیلا خونگی هم درست میک ...

یه وقتایی خودمم تنبلی میکنم 

اره الان میرم هم شربت آبلیمو درست میکنم هم خاکشیر 

کیک هم میپزم براشون 

بستنی هم خودتون بگیرین بذارین فریزر ولی ترجیحا مثلا بستنی لیتری یا لیوانی یا قیفی (بستنی یخی همش رنگ هست و شیر هم نداره کلا ضرره) چند نوع بهترین بذارین فریزر که تو خونه باشه و هر روز نخوان بچه ها برن خرید.

گاهی سیب زمینی سرخ کنین یا حتی آماده خلال بخرین و فقط خودتون سرخ کنین که مثل بیرون در بیاد ولی با روغن سرخ کردنی سالم. بیرون روغن رو عوض نمیکنن در واقع با روغن سوخته سیب زمینی تحکیل مشتری میدن. حجمش که کم میشه کمی روغن میریزن روش دوباره کلا تعویض نمیشه‌.

خمیر بنیه درست کنین و پیاز حلقه ای بزنین توش و سرخ کنین

قارچ سوخاری 

قارچ شکم پر با پنیر پیتزا

از خود بچه ها هم برای تهیه کردنش کمک بگیرین که هم سرگرم بشن هم تحت نظر شما کمی تو کارای خونه مشارکت داشته باشن و به قولی تنشون به کار بخوابه. چه دختر و چه پسر باید تو این سنین کمی تو زمینه استقلال پیش برن و از پس خودشون کم کم بربیان.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
به نظرم تو دنیایی که همه دوستاشون دارن میخورن اینکه کاملا محدودشون کنیم و فقط بگذاریم ماهی یکبار خور ...

حرفتون تا حدی درسته اما اگه قرار باشه بچه ها با این روحیه ی رقابتی بزرگ بشن توی نوجوونی وقتی دیگه نتونن پا به پای همسالاشون باشن و چیزایی که اونا دارنو تهیه کنن سرخورده میشن

علاوه بر این هم خوراکی ها مواد نگهدارنده ی زیادی دارن که سلامت بچه هارو به خطر میندازه

خیلی از همین هارو میشه توی خونه سالم تر تهیه کرد و خود بچه ها رو هم مشارکت داد.درست کردن شربت.آبمیوه.پفیلا.کیک.لواشک....

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
یه وقتایی خودمم تنبلی میکنم  اره الان میرم هم شربت آبلیمو درست میکنم هم خاکشیر  کیک هم م ...

هفته ای یکبار کیک پختن کافیه.

شربت هم یکی درست کنین پارچ که خالی شد بعدی رو یه مدل دیگه درست کنین.

اینجوری تنوع دارین و همیشه خوردنی های خونگی براشون جذاب میمونه.

میتونین آیس تی و آیس کافی هم درست کنین و از این لیوان های پایه بلند بخرین و سرو کنین .منوی کافی شاپ رو کامل میتونین تو خونه درست کنین سخت نیست .

دفعه بعد کمی بستنی لیتری رو با موز و شیر و ۳ تا مغز گردو میکس کن بریز تو لیوان پایه دار یه پیس اسپری خامه بزن روش یه چتر بذار و کمی سس شکلات.

شیر موز درست کن

آب طالبی با گلاب

شربت عرق نعنا

شربت بهار نارنج

عرقیات خاصیت زیاد داره خوبه عادت کنن به اینا تا رانی!

هفته ای یکبار کیک پختن کافیه. شربت هم یکی درست کنین پارچ که خالی شد بعدی رو یه مدل دیگه درست کنی ...

من با حرفاتون کاملا موافقم

یه خواهرزاده ی چهار ساله دارم که انقد به این کارا عادت کرده مثلا یهو به مادرش میگه امروز شیرموز درست کنیم ولی به جای عسل و خرما توش شیره انگور بریزیم.دیگه هیچ رغبتی به این قبیل خوراکی های شرکتی نداره

خیلی  عالی  مادر  خوبی هستین  خوش بحال کودکتون

ممنون از لطف شما😍

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
کدومش منظورتون تنقلات تو کابینته؟  پس چرا برای من و بقیه بچه های فامیل جواب داد  من تجرب ...

مدیریت در استفاده از حجم خوراکی...

سن بچه هنوز ۵ساله و کمه

تو سن ده سال کاملا قابل اجراس ولی زیر هفت سال سخته چون بچه نفسش غلبه بیشتری بهش داره و مفهومی از اینده نداره

قطعا در تصمیماتم مصمم هستم خودش میدونه وقتی بگم نه و این قانونه دیگ هیچچچ راهی برا تغییرش نیست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2810