2777
2789
عنوان

به بچه ی ۹ ساله پول تو جیبی میدین؟چقد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 74 پست
سوپری ما بغل دست خونمونه

هرچی بخوان خودشون اینترنتی سفارش میزنن من نگا میکنم اوکی بود سفارش میدم ...گهگاهی ام میبرمشون فروشگاه اصن تنها بیرون نمیرن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ضمن این پول توجیبی در حدی هست که فرضا لاک و جا کلیدی و این جور چیزا یا خوراکی ای که دوست دارن باهاش بخرن. شامل حال هزینه های واجب مثل پوشاک و هزینه کلاس و لوازم تحریر مدرسه نمیشه.

مثلا اگر تو مدرسه خیلی وسیله گم میکنه شما واجبات رو میخری و اگر باز جا گذاشت و گم کرد موظفه خودش از پول خودش بعدی رو تهیه کنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دوتا پسر ۸و۹ ساله

من دوتا دختر دارم...

بهشون پول میده شوهرم ولی باز میدن به من 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

پسر من اگر کنترل نکنیم روزی ۵۰ ۶۰ تومن فقط کیک و شکلات و بستنی و چیپس و ... می خره 🤦‍♀ پس با همسرم تصمیم گرفتیم محکم رفتار کنیم و هر وقت گفت کارت بده من بگم بابا گفته نه و همسرم خودش گاهی خوراکی بيسکوئيت و چیپس و بستنی و اینا می خره میذاره خونه اونم براش شرط گذاشتیم که اگر زود تموم بشه دیگه نمی خریم  

💞
از وقتی کلاس اول دبستان بودم پدرم به طور هفتگی بهم پول میدادن و خودم برای خرجش برنامه ریزی میکردم و ...

منم همینطور بودم از ۷ سالگی ولی ماهانه داشتم.

دو دو تا ۴ تای اقتصادیم عالی شده. قشنگ ۱۸ سالگی تفاوت رو با دوستام حس میکردم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بهش بده

و بگو باید خودتون مثلا یک هفته با این پول اداره کنی

یک مقدار پس اندازم باید بکنی

تا هم فرهنگ پس انداز یاد بگیره

هم اهل حساب و کتاب بشه قدر بدونه مثلا بگو من هر بار بهت پول میدم لااقل ۲ تومن باید پس اندازی اخری موقع عید مثلا ۱۰ بار پول دادم ۲۰ تومن باید بدی تا خرید کنم برات.

اون اخری پولارو ازش نگیر بهش برگردون ولی بزار یاد بگیره

تازه پول دادن برای اعتماد به نفس بچع هم خوبه

چقد خوبه اخه الان رانی دونه ۱۲ تومنه

هرروز بهش نده هفته ای بهش بده که برنامه ریزی کنه قرار نیس هرروز رانی بخوره،خودت واسش درست کن کیک و دسر و اینچیزا هرچی میخواد،پاپ کورن یا....

چقد خوبه اخه الان رانی دونه ۱۲ تومنه

خب پول توجیبی حکمتش همینه که به جیبش نگاه کنه و یاد بگیره هر چیزی که دید رو نمیتونه همون لحظه داشته باشه.

رانی دونه ای ۱۲ تومن هست ولی واجب نیست هر روز یکی بخوره.

در ضمن میان‌وعده هم بیشتر تمرکز کنین رو میوه و کیک خونگی تا چیپس و پفک و تنقلات ناسالم.

2810