2777
2789
عنوان

باز سال نو شد و سوالای همیشگیه چرا بچه دار نمیشید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 181 پست
پیش حاذق ترین دکترا برین من تنبلی شدید داشتم با کلومیفن و لتروزول و گونالهای معمولی دکترا علافم میکردن هرماه کلی پول دارو و عوارض و.. آخرش هیچی به هیچ با نسخه دوم یه دکتر کاربلد حامله شدم اونم دوقلو!! یکی از جنینها رو هفته های اول ازدست دادم ولی تا عمر دارم دکتر رو دعا میکنم
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
واقعا خدا هدایت کنه این مردمی که اسمشون را گذاشتند مسلمان و اینقدر احمقن که آیات قرآن را نمیخونند و نمیدونند که تجسس در کار مومن حرام هست منم یک جاری داریم خانوم دسته گل گناهداره طفلک ضعیف هست خوب چی کار کنه؟ مریض شد تازه الان خوب شده ..اینقدر این ایام عید ازش پرسیدن بچه بچه بچه که هی من میدیدم اشک تو چشماش جمع میشه! خدا شاهده من با اینکه باهاش خوبم و سنش از من خیلی کمتره و میتونم بگم رفتارم باهاش عینه خواهر کوچیکترم هست تا به حال حتی یکبار حتی یکبار ازش نپرسیدم و حتی در مورد بچه حرف هم نمیزنم فقط مهربونی و خوش اخلاقی و پذیرایی...خدا را واقعا خوش نمیاد اینقدر فضول بودن چه معنایی داره... روز سوم عید خونه مادر شوهرم دیدم این دختر تو دستشویی کلی موند اومد بیرون چشماش سرخ سرخ بود...اینقدر گریه ام گرفت براش شبش اومدم خونه از غصه اش خوابم نمیبرد دختر خانوم مهربون یه خرده ازارش به کسی نرسیده چه مرگتونه اینقدر اذیت میکنید...خدا الهی ادم کنه همه رو...
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسنا برات درخواست دوستی دادم..خدا خیرت بده ادرس دکترت رو به منم بده . خدا به حق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دامن همه رو سبز کنه و فرزندان صالح و سالم و خدمتگزار سرورمون امام زمان عجل الله تعالی فرج به همه عنایت کنه.
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
سارا جان من مشهدم
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
عزیزم مگه مشکلت چیه؟ اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه منم بعداز۵سال خداخواست و مامان شدم فقط اینو میدونم که واقعا بیخود غصه میخوردم اونقدر برام درکش سخت بود که هنوزم باورم نمیشه به زودی نی نیم به دنیا میاد من اونقدر ناامید بودم که کارم شده بود گریه و زاری و فکر کردن به خودکشی یا طلاق آخه مشکل از من بود دلم به حال شوهرم میسوخت
بچه ها سلاااااااااااااااام به همگی
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
همه خوابین //؟
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
سلام من پیش هما اسکوییان رفتم مطبش وکیل آباد نبش سامانیه است این دکتر مثل بقیه منو علاف نکرد و وقتی شرح حالم و داروهایی که مصرف کرده بودم و جواب نداده بود رو دید بهم گونال اف پن که مخصوص مریضهای ای وی اف هست رو تجویز کرد به همراه عکس رنگی و لتروزول ماه اول باردار نشدم و رفتم دوباره پیشش که بهم فقط لتروزول داد و گفت آمپولها خیلی قوی هست و اثرش این ماه هم توی بدن میمونه که من همون ماه حامله شدم بعدم چون سابقه سقط داشتم اوایل حاملگی حسابی با شیاف و آمپولهای کلگزان برام محکم کاری کرد و تشخیص داد بلافاصله بعد از بارداری تیروئیدم بالا میره و همین ممکنه علت سقط هام باشه که واسه اونم بهم قرص داد کلا دکتر خیلی دقیقیه و تخصصش تو نازایی عالیه من پیش خیلی از دکترا رفتم ولی به همه اسکوییان رو پیشنهاد میکنم
2810