2777
2789
سلام
سی سالمه و یه دخمل هشت ماهه دارم..لیسانس شیمی دارم و در حال حاضر خانه دار هستم.
با توجه به اینکه قبلا یا همیشه مشغول درس خوندن بودم یا کار،الان احساس بیکار بودن میکنم..شاید بتونم از این شرایط یه فرصت بسازم..فعلا شرایط سرکار رفتن رو ندارم با یه بچه کوچیک اما خیلی دلم میخواد از فرصت استفا
ده کنم و رشته مورد علقه ام رو بخونم..گرافیک
راهنمایی میخوام از کسانی که تو این مورد اطلاعاتی دارن...ایا میتونم با همین لیسانس شیمی که دارم در مقطع فوق لیسانس گرافیک بخونم؟..چه جوری؟
اگر نمیشه و مجبورم از لیسانس یا کاردانی شروع کنم چه راهی رو پیشنهاد میدین؟..علمی کاربردی رو میشناسم..دیگه چه راهی هست
مرسی
میتونی بری آموزشگاه های آزاد که فقط عملی یاد بگیری از تئوریها راحت بشی آموزشگاه کیش مهر هم خیلی استادهای عالی داره مدرکم میده http://www.kishmehr.org
علمی کاربردی هم خوبه
ولی برای فوق خیلی سخت باید درس بخونی پیش نیازم فراوون بهت می خوره
@2bare_man
مسیتا جون میشه بگی این اموزشگاه های ازاد مدرکش در چه سطحیه..من دنبال جایی هستم که مدرک اکادمیک بده که مورد قبول امزش عالی باشه..این اموزشگاه ها همچین مدرکی میدن؟
برای فوق باید کنکور بدم؟.همون ازاد یا سراسری؟..پیش نیاز برام مهم نیست زیاد باشه کار یاد میگیرم اما سختیش چیه؟باید برم کلاسهای امادگی کنکور و این حرفا؟..جایی بدون کنکور ارشد هست اصلا؟!
ممنون از وقتی که گذاشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید