منم خواستم تجربمو بگم
موقع جشن بله برونم ارایشگاه مریم تابان رفتم میکاپم تقریبا خوب بود ولی شینیونم اونقدری که از مریم تابان تعریف میکنن به عنوان استاد اصلااااا کارخاصی نکرد همشم نق نق میکرد بالاسرم درضمن صبحانه و ناهارم داشتم که یادم نبود روز مجلس که تو پکم هست اما اونا یک لیوان آب هم دستم ندادن
شب یلدام ارایشگاه نیکادل رفتم شینیونم رو فاطمه خانم انجام داد که اخلاقش صفررررررر بود تمام موهای سرمو کند اصلا مدل انتخابی منو انجام نداد میکاپ هاشونم حالت چشم رو خمار میکنن انگار خوابی
عروسیمم فرارا بودم خرداد سال۱۴۰۰ هنوز کرونا بود گفتن صبح خیلی زود بیا ولی درکل یکدونه عروس بیشتر نداشتن که اونم من بودم از زمانی که رسیدم تا چن ساعت فقط لفتش میدادن و حرف میزدن بعدم یکی اومد زیرسازی کرد و رفت..ی خانومم اومد شینیونمو زد که زیاد مالی نبود..تاجاشونم خیلی خیلی خیلییییی کم بود و باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب میکردم..موهامم ی جمع پایین معمولی زد
اخرای کار خود محبوبه رحیمی اومد صورتمو درست کرد ولی خب من راضی نیستم نکه زشت شده باشم نه! ولی برای خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری و…همه رو شکل من درست کرده بود..چون یکی از اشناهاش سفارش مارو کرده بود بهش همرو شکل عروس میکاپ کرده بود..انقدر شعور نداشت که خب میکاپ عروس ۵ملیونی باید با میکاپ یک ملیونی همراهیاش فرق داشته باشه..اخراشم برای ناخن یک مدل ناخن کوتاه و ساده با لاک تک رنگ زدن برام فون بدن هم با کلی جیغ و داد من که دیرم شده زود باشین یکی از پرسنل نظافتچی اومد برام انجام داد