2777
2789
عنوان

آرایشگاه فرآرا مشهد گندترین ارایشگاه🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 23 پست
اصلا یادم نمیره. گاهی گریه میکنم از انتخابم

منم عروسیم یه جا رفتم گند زد

بیخیال گذشت تموم شد 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خواستم تجربمو بگم 

موقع جشن بله برونم ارایشگاه مریم تابان رفتم میکاپم تقریبا خوب بود ولی شینیونم اونقدری که از مریم تابان تعریف میکنن به عنوان استاد اصلااااا کارخاصی نکرد همشم نق نق میکرد بالاسرم درضمن صبحانه و ناهارم داشتم که یادم نبود روز مجلس که تو پکم هست اما اونا یک لیوان آب هم دستم ندادن

شب یلدام ارایشگاه نیکادل رفتم شینیونم رو فاطمه خانم انجام داد که اخلاقش صفررررررر بود تمام موهای سرمو کند اصلا مدل انتخابی منو انجام نداد میکاپ هاشونم حالت چشم رو خمار میکنن انگار خوابی

عروسیمم فرارا بودم خرداد سال۱۴۰۰ هنوز کرونا بود گفتن صبح خیلی زود بیا ولی درکل یکدونه عروس بیشتر نداشتن که اونم من بودم از زمانی که رسیدم تا چن ساعت فقط لفتش میدادن و حرف میزدن بعدم یکی اومد زیرسازی کرد و رفت..ی خانومم اومد شینیونمو زد که زیاد مالی نبود..تاجاشونم خیلی خیلی خیلییییی کم بود و باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب میکردم..موهامم ی جمع پایین معمولی زد 

اخرای کار خود محبوبه رحیمی اومد صورتمو درست کرد ولی خب من راضی نیستم نکه زشت شده باشم نه! ولی برای خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری و…همه رو شکل من درست کرده بود..چون یکی از اشناهاش سفارش مارو کرده بود بهش همرو شکل عروس میکاپ کرده بود..انقدر شعور نداشت که خب میکاپ عروس ۵ملیونی باید با میکاپ یک ملیونی همراهیاش فرق داشته باشه..اخراشم برای ناخن یک مدل ناخن کوتاه و ساده با لاک تک رنگ زدن برام فون بدن هم با کلی جیغ و داد من که دیرم شده زود باشین یکی از پرسنل نظافتچی اومد برام انجام داد  

درمورد ارایشگاه سوشیانت هم بگم سال ۹۷رفته بودم اصلا کارش خوب نبود ارایش خیلی ملیح و معمولی  ولی لبامو ی حالت گشاد و پهن کشیده بود با رژ زرشکی تیره که پسند نکردم درکل..

ارایشگاه مهناز حامی چندمرتبه برای رنگ و لایت رفتم راضی بودم با اینکه خیلی شلوغه و تمیز نیستن..عروساشونم هربار دیدم شینیون هاشون انصافا قشنگ بود با اینکه هزینه هاش از فرارا وبعضی جاها کمتره میکاپاشونم غلیظه دیگه اونم سلیقه ایه…درمورد ارایشگاه زهره اونجا اصلاح اولمو رفتم ابروهامو خیلی قشنگ و دخترونه برداشت درست همونجوری که میخواستم قیمتاشم تقریبا بالا بود…درمورد سالن نغمه و نگین هم باید بگم من سال ۹۴ ی مدت اونجا کارآموز بودم مدل شینیون هارو خیلی دوست داشتم تنوع تاج ها خیلی عالی بود برخوردشون با مشتری خیلی لاکچری پذیراییشونم عالی میکاپاشون یکم تکراری بود یعنی برای همه چهره ها یک مدل بود ولی اون زمان من دوست داشتم خوب بود..ولی هزینه هاشون شنیدم خیلیییییی زیاده نسبت به بقیه سالنا..هیچوقت قسمت نشد برم سالنشون برای میکاپ شینیون ولی بنظرم کارشون خوبه

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون  1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره 09399087033 تماس بگیرید 

سلام روزتون بخیر سالن زیبایی پردیسان به نظرم عالیه منو خواهر و مادرم رفتیم بی نظیره قیمت هاشون هم عالیه میخوایین شمارشون رو میذارم واقعا در عروس و اینا میکاپشون تکه 09399087033 شمارشون هستش

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره ۰۹۳۹۹۰۸۷۰۳۳ تماس حاصل فرمائید