2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم بچه ها...یعنی درست میشه بیاین اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 107 پست
🤦‍♀️💔😅دنبال شماره مشاور مدرسمدن میگردم خیلی خوبه ولی نیست

زیاد خودتو درگیر نکن

با مشاور صحبت کن

من شوهرم بهم خیانت کرده و دارم جدا میشم ولی اصلا دوست ندارم روان بچه هام درگیر این موضوع بشه  

هنن؟؟؟ نباید سکدت میکردی ب هیچ وجه

سه ماه قهر کردم باهاش 

از جلو چشم افتاده بود و ارزو مرگشو داشتم 

ولی چیزی نتونستم بگم 

مدل ناراحت شدنم ، خفه شدنه:)

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیاقت توف هم ندارن این جور مردا. حیف اسم پدر

اره دیگه !

خلاصه ک کار خودشو کرد!!

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
از وقتی کلاس دوم بودم اون موقع بهش گفتم مامان اون تفری که باهاش چت میکنی مرده؟ چرا اسم مرد سیو کردی؟ ...

پدرت هست؟

ببین گلم من پدرم خیانت نکرده کاش خیانت میکرد یه کار بدتر میکنه اینکه زنشو پیش همه بی ارزش میکنه باعث ...

منم به حرفای شما فکر کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم نگم چون صد در صد اخرش مادرم بخاطر ما میمونه یعنی چاره ای نداره من تحمل دیدن یه اشک مادرمم ندارم عیبی نداره من هزارتا اشک بریزم ولی فقط ناراحت نشه جوون هم نیست که بگم مستقله یا میتونه طلاق بگیره تصمیم داشتم خودم یه کاری کنم که دیدم بی عرضه تر از این حرفام...خدا خودش کمکمون کنه سرعقل بیان منکه خسته شدم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
اره دیگه ! خلاصه ک کار خودشو کرد!!

حالا بابای من با مامانم دعواش شده حالم ازش بهم میخوره انقد که من ازش تنفر دارم مامانم نداره امیدوارم این جور مردا زودتر از زن و بچشون بمیرن اگه قرار بود اصلاح بشن تا حالا شده بودن 

از وقتی کلاس دوم بودم اون موقع بهش گفتم مامان اون تفری که باهاش چت میکنی مرده؟ چرا اسم مرد سیو کردی؟ ...

اخخخ چقد شبیهیم با این تفاوت که پدر من خیانتکاره به من گیر میده به حجابم و فلان اونوقت خودش...من دبستان که بودم هیچ تا همین پیارسال فکر میکردم حضرت یوسفه

منم به حرفای شما فکر کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم نگم چون صد در صد اخرش مادرم بخاطر ما میمونه یع ...

ای جانم 😭😭😭چقدر مثل منی منم طاقت اشک مادرمو ندارم ولی کاش نبودم تا مادرم طلاق میگرفتن الانم بخاطر این دارم زود دارم ازدواج میکنم تا مادرم طلاق بگیره هر روز و شبش گریه اس 🥺😭

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞
منم به حرفای شما فکر کردم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم نگم چون صد در صد اخرش مادرم بخاطر ما میمونه یع ...

نبااااش

یکمی ب عواقبش فکر کنی یه جوری جرئت میاد تو وجودت خودتم تعجب کن

ته دلتو خالی نمیکنم چون کاملا درکت میکنم ببین فردا زنه اومد گفت از بابات حاملم چی؟ یا شوهرش فهمید طلاقش داد اونوقن میشه ی زن مطلقه ک هر غلطی بخاد میکنه

چشماتو رو این چیزا نبند عزیزم 

اخخخ چقد شبیهیم با این تفاوت که پدر من خیانتکاره به من گیر میده به حجابم و فلان اونوقت خودش...من دبس ...

منم گیراشون همینه منتظرم فقط درسم بخونم برم دانشگاه خودم برا خودم درآمد داشته باشم راحت شم

ای جانم 😭😭😭چقدر مثل منی منم طاقت اشک مادرمو ندارم ولی کاش نبودم تا مادرم طلاق میگرفتن الانم بخاطر ...

بگردم🥺خوب مادر شما شرایط طلاق داره مادر من نداره چون خانوادش نه حمایت میکنن نه وضعشون خوبه باز اینجا خونه پدرم در رفاهه پدرم خیلی پولداره ولی چه فایده ...

مامانارو ک راحت تر میشه نسوند سر جا

اشتباه میکنی مامان من شاغله همه کارهای خونه رو دوششه پدر منم  بی عرضس 

اونروز سر اینکه صبح بعد از نماز گوشیم و دستم  بهم گفت هرزه و گفت شوهرت میدم و ...

بگذریم امیدوارم مشکلتون حل بشه

2810