2777
2789

بچه ها من متوجه خیانت پدرم شدم متاسفانه...

دیشب ب روش اوردم ولی زیاد نشد صحبت کنم امروز صبح تو پیام بهش گفتم ک بشین ب کاری ک کردی فکر کن ب منم حق بده خودتو جای من بزار یک طرفو انتخاب کن یا ما و خانواده و ابرو و فامیلت یا بی ابرویی و زنای هرزه

فقط یه استیکر قلب فرستاد

خونه ک اومد اصن نرفتم بیرون از اتاقم باهمم حرف نزدیم خیلی سرسنگینیم اونم انگار یجورایی اخماش تو همه الان گوجه خواست مامانم دستش گیر بود رفتم بهش دادم

بچه ها نمیتونم ب مامانم بگم چون اینجوری حرمتا از بین میره

کارم همش گریه شده الان واقعا موندم چیکار کنم اصلا نمیدونم رفتار بابام یعنی چی

نمیدونم باید چیکار کنم همش میترسم بی فایده باشه

اول تصویز پایینو بخونین بالایی ادامشه

خیانت خیلی زیاد شده 😞😞😞

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنت کنه هرچی رفیق ناباب و عوضیه فقط..

گلم عیب از خودشونه تا خودت نخای دوست روت تاثیر ندارع

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
کی گفته مامان ندارم😐

خب من اگ بودم میرفتم به مامانم میگفتم چون کسی ک خیانت میکنه بمز میکنه هیچ توجیهی نداره!!!

اگه جایی شرکت کردم یعنی تاپیک یا سطح گیرایی اون فرد ، ارزش وقت گذاشتنشو داشت...«««کاربری دست دونفره»»»
2810