2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم بچه ها...یعنی درست میشه بیاین اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 107 پست

منظورم اینه که چکار کرده  مزدوج شده یا خوشگذرونی میکنه وبه شما توجه نداره. اگر زیر ۱۸ سال هستی  باباتو دعوت کن برید روانشناس . اگر بالای ۱۸ هستی که وارد این گفتگو نشو چون  خودت بتنهایی میتونی از روانسناس راه حل بگیری و مستقیم با بابات حرف نزنی دراین مورد. ولی  مطمین باش مامانت میدونه وبرو نمیاره. حالا بخاطر موقعیتشه لابد. اولین کسی که حس میکنه  همسر هست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=249665298]ب اسم دوستش سیو بود چتشو پاک کرده بود شمارشو برداشتم ب بهانه اشتباه زنگ زدم دیدم زن ...

اهوم

چتشو ازم مخفی کرد

زنرو تهدید کردم زد زیرش و گفت من همچین کاری نکردم کلی فهش داد گفتم مواظب حرف زدنات باش ماتو هم بکش بیرون چیزی نگف منم بلاک کردم منم همه جا تو گوشی بابام بلاکش کردم دیروز

شما پدرتون خیانت کرده؟من تجربه دارم نمیدونین چه حسیه وقتی به چشمای مادرتون نگاه میکنین و خیانت پدرتو ...

ببین گلم من پدرم خیانت نکرده کاش خیانت میکرد یه کار بدتر میکنه اینکه زنشو پیش همه بی ارزش میکنه باعث میشه مردا به زنش چشم داشته باشن 

ولی درکت میکنم 😓کاش پدر منم خیانت میکرد میگم پدرم ولی اون یبارم به من دخترم نگفته  و همیشه همه بهم میگن اون پدرته و..... وای من همیشه یه ادم بد اخلاق و بی غیرت دیدمش 😔این حس که مادرت سالها بخاطر تو عذاب بکشه سخت تره 

ولی بنظرم به مادرت بگو چون الان توهم داری بهش خیانت میکینی این حس که یه مرد یه زنو گول میزنه هم زمان با اون یکی دیگه رو هم داره نشون دهنده ی اینکه که پدرت و اون زن مادرتو احمق میدونن این بهتره یا خندیدن و کارای کثیف کردن پشت سرش 

قربان وجودت که وجودم ز وجودت شده موجود 😍💞
منظورم اینه که چکار کرده  مزدوج شده یا خوشگذرونی میکنه وبه شما توجه نداره. اگر زیر ۱۸ سال هستی ...

ن بابااا

اینکه بگی خرجی چیزی واسشون بکنه ن خوشگذرونی الکیه

۱۷ سالمه

ن مامانم نمیدونه اصلا

ببین من فهمیدم و ب مادر سادم نگفتم 

مامانم میدونست و صداشم در نمیاورد من ناراحت نشم!

تهشم رفت صیغش کرد ، عقدش کرد 

الانم ور دلمونه 🙂

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

ولی چه صبر و حوصله ای داری براش طومار تایپ کردی من در این مواقع فقط ارزوی مرگ بابام رو میکنم و به دعا متوسل میشم. این همه ادم بدون پدر با عزت زندگی میکنن اونوقت ما به خاطر کارهای پدرامون سرمون پایینه همش ( البته پدر من خیانت نمیکنه گندای دیگه میزنه) 

منظورم اینه که چکار کرده  مزدوج شده یا خوشگذرونی میکنه وبه شما توجه نداره. اگر زیر ۱۸ سال هستی ...

نه بابا کی گفته همسر حتما می‌فهمه زنای قدیم به همسراشون مثل چی اعتماد دارن ما بچه ها هستیم از روی کنجکاوی شانسی میفهمیم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
منم سکوت کردم

از وقتی کلاس دوم بودم اون موقع بهش گفتم مامان اون تفری که باهاش چت میکنی مرده؟ چرا اسم مرد سیو کردی؟ گفت نه و خلاصه پیچوند

الانم دارم دق میکنم تا منو میبینه گوشیش قایم میکنه  به خاطر این موضوع از ۲ سال پیش تا الان ۹ کیلو کم کردم 

فک میکنه من مثل خودشم تو ظاهر با حجابه وللی.. گوشیم چک میکنه و..

2810