2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خارجی خیلی خوب بگین لطفا🌞☀️👧

| مشاهده متن کامل بحث + 26477 بازدید | 38 پست
ممنون عشقم میگم ویوا جون گفتی که ابرسان دراماتیکالی کلینیک رو توصیه نمیکنی، من اون مدل شفافشو دیدم ۲ ...

راستش من خودم هیچ وقت ترغیب نشدم نوتروژینا بگیرم اتفاقا الان رفتم تو خود سایت اصلی برند دیدم مثلا مدل hydro boost ۲۳ دلاره

حالا من خیلی سر در نمیارم ولی میخواستم یه محصول سفارش بدم ۲۲ دلار قیمت خود محصول تو سایت بود بعد بهم گفت ۳ دلار باربریش ۱۰ درصد تکس مالیات و ۵ دلار هم شیپینگ سایت . آخرش هم گفت حدود ۱۳۰۰ میشه .

حالا همین نوتروژینا هم بخوای حساب کنی باز زیاد میشه قیمتش بنظرم 

راستش اونو نداشتم از کلینیک فقط صدساعته رو داشتم 

من خودم حقیقتش معمولا تراول سایز یا مینی یه محصول رو اول میکردم اگه دیدم خوبه برای پوست من بعد حجم بزرگ ترشو میگیرم که اگه اوکی نبودم باهاش هزینه زیاد بابتش نکرده باشم ولی قبول دارم سایز بزرگش معمولا از نظر قیمت به صرفه تره 

آقا یعنی منظورت اینه که خودم برم تو سایتای خارجی لینک بدم به انلاین شاپ برام بخره آره؟

یه سری از پیجا که خرید سفارشی دارن از آفر های روزانه سایت ها و استور ها خرید انجام میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری از پیجا که خرید سفارشی دارن از آفر های روزانه سایت ها و استور ها خرید انجام میدن 

سلام ویواجونم امیدوارم حالت حسابی خوب  باشه

ویواجون اولا ممنونم از توضیحات فوق العاده و مفصلت و زمانی که صرف نوشتن کردی

ثانیا میخواستم باز یه زحمت بهت بدم بهم بگی تصمیمم درسته بجای ابرسان . سرم هیالورونیک اسید اوردینری بگیرم و برای روش هم مرطوب کننده ی فاکتورهای طبیعی اوردینری چون حجمش صدمیله و قیمت پونصدوخورده ای به صرفه اس

راستی میخوام رتینول دور چشم اینکی لیست و رتینول صورت اینکی لیست بگیرم نظرت در مورد ایناچیه

سلام ویواجونم امیدوارم حالت حسابی خوب  باشه ویواجون اولا ممنونم از توضیحات فوق العاده و مفصلت ...

سلام گلم

هیالورونیک اسیدش شنیدم پیل میشه تو این رنج قیمت اینکی لیست بنظرم بهتره 

دورچشم و رتینول هم حقیقتا من به شخصه این برند رو تهیه نمیکنم مخصوصا رتینول 

سلام خانمهای مهربون 
راستش من خودم تو داروخونه کار میکنم ولی ضدافتابهای ایرانی اصلااااا نمیزنم چون اصلا قدرت محافظت از پوستم رو ندارن
ولی برای داروخونه یه خانم و آقا کرمهای فرانسوی میارن
خودشون وارد میکنن تقریبا کل ایرانم بگردید پیدا نمیشه
خیلی عالیه این ضدافتابا قدرت محافظت خیلی بالایی دارن و خودشون ضدلک هستن بدون آلرژی و راحت زیر چشمم میزنم چون چشم حساسی دارم دیگه با این ضدآفتاب قرمز نمیشه
من برای داروخونه کار میکنم این ضدافتابارو زیر ۵۰۰ تومان نمیدیم
ولی من به دوستان وآشنایان شماره این خانم میدم براشون ارسال میکنن خیلی قیمت منصفانه و جنس اصلی.دوست دارم بانوان سرزمینم بتونن از جنسهای خیلی خوب استفاده کنن متاسفانه حتی داروخانه ها هم فکر پول جیبشون هستن 
برای سفارش میتونین تماس بگیرین ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

دوست عزیز خیلی بستگی داره به هزینه ای که میخوای براش اختصاص بدی،اگر قیمت بالتر بخوای مثلا برندهای استی لادر و گارنیر و شیسیدو خیلی خوبن،اگر پایین تر میخوای لورال هم خیلی خوبه،من برای خودم و آشناهام از  سایت روتینو میخریم همیشه ،به اصل بودنش مطمئنی دیگه...

دوست من، کار انتخاب یک ضد آفتاب خوب مثل انتخاب بهترین آهنگ برای رقصیدن تو یک مهمونیه! اول باید ببینیم چه نوع پوستی داریم، بعد یه ضد آفتاب با ریتم و ملودی مناسب پوستمون پیدا کنیم.

اینجا چندتا نکته دوستانه برات دارم که تو انتخابت بهت کمک می‌کنه:

1. نوع پوستت خشکه یا چرب؟
  2. ادامه مطلب

یعنی اصلا تو خرید ایزدین شک نکنید بهترین ضد آفتابی هست که تو ایرانه از باقی برند ها واقعا یه سر و گردن بالاتره

من خودم چند ساله استفاده میکنم قبلش هم کلی برند دیگه تست کرده بودم .

الانم به هر کس دادم تست کرده فقط ایزدین میخوان بخرن

فقط یه چیزی که هست نمونه ی فیکش مثل نقل و نبات ریخته و با اصلش مو نمیزنه من قبلا از یکی دوتا پیج خریدم ولی چون اصلشو خواهرم برام از اونور خرید بود فهمیدم اینا فیکه برای همین موقع خریدش حتما دقت کنید

از جای معتبر بخرید من خودم الان از نمایندگی ایزدین میخرم 

از سایتشون میخرم من تو گوگل سرچ کنید ایزدین ایران یا بزنید نمایندگی ایزدین 

میاد البته الان دو مدل ایزدین داریم ایرانی و خارجیش که اینا فقط خارجیشو میارن که اصله 

چیز های دیگه هم من خریدم ازشون البته مثل کوزارکس و کلینیک و سیمپل 

ولی واقعا هیچ ضد افتابی ایزدین نمیشه فقط لعنتی یکم قیمتش بالاس ولی میارزه