2777
2789
ممنونم گلم رفتم دیدم محصولاتتو عالی بودن افرین انقدر چیزای خوب استفاده میکنی و برای پوستت ارزش قائلی ...

ممنونم عزیزم 

بله تو خونه ضد آفتاب میزنم اما چون پوستت چربه توخونه از پک اورین استفاده کن ضد آفتاب هم داره که مناسب پوست جوش داره و قیمتشم کمتره

خودم استفاده میکنم تو خونه 

بایودرمارو میتونی بیرون استفاده کنی

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ممنونم گلم من دور چشمم تیرگی نداره این سرم کافئین فقط واسه تیرگی دور چشمه درسته؟

تیرگی و چروک 

قربون شما 💋

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم  بله تو خونه ضد آفتاب میزنم اما چون پوستت چربه توخونه از پک اورین استفاده کن ض ...

اره راست میگی بهتره یه دونه واسه بیرون بگیرم که گرونتر و محافظت بالا داره یکی هم واسه تو خونه دیگه ارزونترین چیزی که با کیفیت باشه همین بایودرمارو دیدم واسه تو خونه چون مداوم میخوام بزنم باز خیلی رو پوستم تاثیر داره باید اونم مارک خوبی باشه نمیدونم چکار کنمی بگیرم دیگه همین بایودرما ۴۰۰ و خورده ایه کهدارزونترینه بقیشون ۶۰۰ ۷۰۰ هستن