2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم خدایا چکار کنم؟؟؟

1614 بازدید | 65 پست
دخترم ازوقتی 2ماهه شد دیگه سینمو نگرفت.وقتی غذا کمکی روشروع کردم به هم چی حساسیت نشون میدادهمش با گریه وجیغ غذا میخود . هر جوری بود گذروندم هیچ جا برا مهمونی نمی تونم بمونم. الان 18 ماهه شده هیچی نمیخوره .به جایی رسیده که باید با باباش دوتایی دستوپاهاشو بگیریم تو حلقش بریزم .مریض شدم از دستش امروز همش گریه کردم اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام وزنش نرماله؟ اگه نرماله بهش زور نکن
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
منم دخترم خییییلی بد غذابود اصلا بلد نبود بجوه غذارو همرو میبلعید
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته دخترمن کم وزن بود
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.
تازه وزن دختر من هم کمه الان 18 ماهشه ولی 10 کیلو هست این قدر هم غصه خوردم فایده نداره پیش دکتر هم بردم شربت اشتها میده همون موقع درمان خوبه تا شربت تمام میشه اشتهاش هم برمی گرده سرجاش ولی اگه بچه بفهمه پد رو مادر نگران غذا خوردنش هستن بدتر میکنه
میشه واسم یک صلوت بفرستید ممنونم ....
دکتر بردی ؟ چی گفته دلم براش سوخت اخه گناه داره چجوری دلتون میاد دست و پاش رو میگیرن حتما بچه یه مشکلی داره مطمئن باش
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
فقط بهش ویتان بده منو نجات داد... رشد قد و موهاش بهتر کرد هفته3 بار میدهم مولتی ویتامین ویتان
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
با سرنگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی ببخشید این چیزا رو خوندم یاد اون اردکهایی افتادم که توی اسپانیا به زور لوله گرفته بودن توی حلقشون و همینجوری غذا میریختن تو شکمشون ! خیلی معذرت میخوام دعوا نکنید لطفا
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
2810