بختک فلج خوابه. توضیح علمی هم داره الان. قدیما که نداشت مردم براش داستان ساختن. مال وقتیه که مغزت چند ثانیه قبل از بدنت بیدار بشه. نتونی تکون بخوری. راهش هم اینه که سعی کنی یک نقطه از بدن رو تکون بدی. مثلا انگشت. اگه تکون ندی هم خودش بر طرف می شه. هیولا دیدن ها و احساس سنگینی کردنا همشون از ترس و توهم همون فلج شدنه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😂اسمشو گذاشتن فلج خواب باید بیفته روت تاحس کنی اتفاقا چیزی هم نمیبینی
تجربش کردم به مدت چند ماه درگیرش بودم !
همون فلج خوابه کاملا هم علمیه چیزی هم ممکنه ببینی
اگه سعی کنی آروم انگشای دست و پاتو حرکت بدی از اون حالت میای بیرون
ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم البته به دنبال یک آهو هستم آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
اتفاقا توی حالت فلج خواب آدم ممکنه یه چیزایی ببینه یا بشنوه ولی همش وهمه
من یه سال که درگیرش بودم فقط بخاطر فشار عصبی و افسردگی بود یعنی کاملا علمی
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اگه نترسی و فقط آروم سعی کنی انگشاتو تکون بدی از اون حالت میای بیرون و کنترل بدنت دوباره برمیگرده
ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم البته به دنبال یک آهو هستم آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
من تا با رداری دومم کم بیش بختک داشتم تو با رداریم که اصلا فجیع بود شبی بدون بختک نداشتم فکر کنم یه ربطی به تعادل هورمون ها تو بدن داشته باشه چون بعد زایمان دیگه اینجوری نشدم