2777
2789
عنوان

بختک راسته یا دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 46 پست
توی بیداریه یاخاب؟ من توی خاب برام اتفاق میفته حتی نمیتونم از خاب بیداربشم.. قدرت هیچکاریو ندارم

ببین نمیدونم انگار همون ساعت و همون لحظه است چشات بازه بعد کسایی رو میبینی ک اصن نیستن  بعد جیغ میزنی میخای بلند شی نمیتونی هیشکی تورو نمیبینه و نمیشنوه ، شوهرم خابش عمیق هس میگه اینطور ک میشی چشات بازه و بزور نفس نفس میزنیو خیس عرق. تکونم ک میده میپرم ولی نفس ادم‌میگیره شما هم اینطور میشی؟؟؟ 

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیا هستن بگو بینم شما چجوریه 

یکیش این بود که نصفه شب از خواب پریدم دیدم شوهرم وضو گرفته میخواد نماز صبح بخونه ولی پشت به قبله😐منم میخواستم بش بگم چیکار میکنی که نه صدام درمیومد نه میتونستم تکون بخورم بعد تو فاصله تلاش کردن من شوهرم هی تکثیر میشد😱چندتا شدن بعد هی تو سالن راه میرفتن میخوردن به هم😂وقتی که موفق شدم داد بزنم همه شون ناپدید شدن انگار که ا. خواب پریده باشم

بهشت اجباری
ببین نمیدونم انگار همون ساعت و همون لحظه است چشات بازه بعد کسایی رو میبینی ک اصن نیستن  بعد جیغ ...

ن من فقط خابشو میبینم.. یبار توی عالم خاب از توی حموم صداشنیدم ک شیر اب بازه همینطور ک بطرف حموم رفتم یقین داشتم ک جن توی حمومه و باز کردن درحموم همانا و احساس خفگی کردنم همانا انگار یکی گلومو فشار میداد و ول نمیکرد داشتم میمردم خیلی بد بود یا مثلا توی خیابون تاریکو خلوت یهو یکی میفته دنبالم با سرعت نور و منم درحال فرارم هرچقدرم میخام جیغ بزنم نمیشه.. اینا همش توی خاب اتفاق میفته😢😢😢😢😢🤯

یکیش این بود که نصفه شب از خواب پریدم دیدم شوهرم وضو گرفته میخواد نماز صبح بخونه ولی پشت به قبله😐من ...

شوهرتون نماز نمیخونه؟ این نشونه خیلی بدیه خیلی بد بعدشم اونی که صدات در نمیاد بخاطر اینه جسمت بیداره و روح توش نیس

ن من فقط خابشو میبینم.. یبار توی عالم خاب از توی حموم صداشنیدم ک شیر اب بازه همینطور ک بطرف حموم رفت ...

وای واقعا وحشتناکه...نمیدونم در اثر چی اتفاق میفته..‌ایشالا ک دیگه واست پیش نیاد عزیزم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
خب گفتم شاید کافر باشه خوابه دیگ ولی برا اون جیغش گفتم بهت

کلا تو اون دوره بارداریم  خیلی خوابای مزخرفی میدیدم اکثرشون منتهی به بختک میشد😅واسه همین فکر میکنم به هورمون‌های بدن و ضع جسمانی و اینجور چیزا مرتبط باشه

بهشت اجباری