2777
2789
عنوان

بختک راسته یا دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 46 پست

بختک فلج خوابه. توضیح علمی هم داره الان. قدیما که نداشت مردم براش داستان ساختن. مال وقتیه که مغزت چند ثانیه  قبل از بدنت بیدار بشه. نتونی تکون بخوری. راهش هم اینه که سعی کنی یک نقطه از بدن رو تکون بدی. مثلا انگشت. اگه تکون ندی هم خودش بر طرف می شه. هیولا دیدن ها و احساس سنگینی کردنا همشون از ترس و توهم همون فلج شدنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم اینی ک یهو ی اتفاقی توی خاب برات میفته ک احساس خفگی شدید بهت دست میده و هیچجوره کاری از دیتت برنمیاد حتی نمیتونی فریاد بزنی کمک بخای رو میگن بختک افتاده بهت.. ک فک میکنم همون جن باشه

اییی نگوووو تورو خدا اصلا نمیدونم چرا ما زندگی میکنیم بخدا همش تو وحشت زندگی میکنیم

من یه بار دچار این حالت شدم ازون موقع ده بار خوابشو دیدم که بختک افتاده روم نمیتونم تکون بخورم بعد بیدار شدم

از دل نرفت آنکه از دیده برفت
من خیلی بختک میاد سراغم ،یعنی اون بختک نیست پس چیه،خلسه چیه

ماها وقتی روحمونو به پرواز در میاریم و میخایم فرو فکنی یا همون پرواز روح انجام بدیم‌قبلش باید وارد مرحله خلسه بشیم 

😂اسمشو گذاشتن فلج خواب باید بیفته روت تاحس کنی اتفاقا چیزی هم نمیبینی

تجربش کردم به مدت چند ماه درگیرش بودم !

همون فلج خوابه کاملا هم علمیه چیزی هم ممکنه ببینی 

اگه سعی کنی آروم انگشای دست و پاتو حرکت بدی از اون حالت میای بیرون 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
اقا هرچی اسمش هس خیلی وحشتناکه فک‌کن با چشای باز و هوشیاریت نمیتونی دستتو تکون بدی یا شوهرتو صدا بزن ...

توی بیداریه یاخاب؟ من توی خاب برام اتفاق میفته حتی نمیتونم از خاب بیداربشم.. قدرت هیچکاریو ندارم

وجود خارجی داره ولی ما نمیبینیم مث همون روح 

اتفاقا توی حالت فلج خواب آدم ممکنه یه چیزایی ببینه یا بشنوه ولی همش وهمه

من یه سال که درگیرش بودم فقط بخاطر فشار عصبی و افسردگی بود یعنی کاملا علمی 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من یه مرد سیاه میبینم موقع بختک شماها مگه نمیبینید؟,میاد اذیتم می‌کنه نمی‌زاره تکون  بخورم

ذهن خیلی چیزارو میسازه نیازی نیست بترسی کاملا علمیه

اگه نترسی و فقط آروم سعی کنی انگشاتو تکون بدی از اون حالت میای بیرون و کنترل بدنت دوباره برمیگرده 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
اتفاقا توی حالت فلج خواب آدم ممکنه یه چیزایی ببینه یا بشنوه ولی همش وهمه من یه سال که درگیرش بودم ف ...

برامن فقط خواب نبود قبل خواب عم اتفاقایی برام افتاد

این نظرو قبول ندارم