2777
2789
عنوان

توروخدا اول شرایطه منو بخونید بعد راهکار بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 64 پست
به نظر من قبل از اینکه از شیر خودت بگیریش شروع کن بهش کمکی شیر خشک بده بعد تا هر زمان خودت شیر داشتی بهش بده اگر هم شیرت قطع شد که دیگه هیچ.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
عزیزم توی علم جدید دیگه نیازی نیست تا دو سال شیر بخوره.همون یه سال کافیه.عذاب وجدان نداشته باش
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آیه قرآن وقتی نازل شد که بچه‌ها با اسهال و حصبه و آبله و تب ساده میمردن الان شرایط فرق میکنه آب تمیزشیر پاستوریزه و اینا هست اون زمونای دور تاکید داشتن رو شیر مادر جون آب و شیر آلوده بود بچه ها زیر دوسال که باشن ضعیفن و زود. مریض میشن من خیلی از قدیمیا شنیدم که مثلا خیلیا بچه‌ اولشون قبل دوسال مرده لطفا تعصب نداشته باشین آدم بهتره رو همه چی فکر کنه
منتظر اتفاقات خوبم 
اگه مادر شیر داشته باشه وبچه سیر بشه خوب باید داد..ولی وقتی هم مادر ادیت میشه و بچه ..چه کاریهههههه لطفا درمورد ایات قران نطر ندین دوستان...شماها مفسر نیستید
[smiley]l/l_71.gif[/smiley] 💝بندگانم را آگاه کن که من بخشنده مهربانم.💝 
حالا با این همه حساسیت و مریضیه دام واینا ...جدا از بحث بچه شما پسرعموم از یه سالگی شیر گاو طبیعی خورد کلی می جوشوندن وهمونو میخورد وغذای کمکی سن مادرش زیاد بود وشیر نداشت ولی تورو خداسرخود براش نسخه نپیچ ببرش دکترای خوب از نظر تیرویید و ویتامین چکش کن که برات دردسر نشه هر کمبود ویتامین شیر خشک مخصوصم داره مواظبش باش درپناه خدا
به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
شبا سیرش میکنم اما باز بیدار میشه.بخدا عادت شده براش. سویل جان واقعا دکترا شرایطه آدم رو درک نمیکنن من 30 کیلو اضتفه وزن دارم و چون میترسیدم شیرم خشک شه رژیم نگرفتم مامان دو فرشته حرفتونو قبول دارم