به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام نی نی سایتی ها ی عزیز[smiley]l/l_75.gif[/smiley][smiley]l/l_71.gif[/smiley]
هدف از این تاپیک که معرف حضور همه شما هست اینه که عروسای آینده رو دوره هم جمع کنیم تا با همراهی هم پروسه ی طولانی خرید جهیزیه رو طی کنیم.مهم ترین چیز اینه که ما تو این مسیر خیلی به تجربه ها و ایده ها و راهنمایی های خانم های متاهل نی نی سایتی نیاز داریم[smiley]s/sm82.gif[/smiley]اینجا با هم راجع به هرچیزی که مربوط به جهیزیه هست صحبت میکنیم و از عکس ها ایده میگیریم.
برای اضافه کردن اینجا به علاقه مندی هاتون کافیه رو قلب کنار عنوان تاپیک کنید تا جزء علاقه مندی هاتون بشه[smiley]s/sm_15.gif[/smiley]
_اگر لینک عکس ها برای شما باز نشد لطفا بهم اطلاع بدین تا رسیدگی کنم.درحال حاضر تمامی لینک ها سالم و بدون مشکل هستن.[smiley]s/sm_33.gif[/smiley]
_عکس ها از سایتhttp://8pic.ir/ آپلود میشن.
_اگر سوالی در مورد جهیزیه دارین یا نیاز به مشورت دارین تو تاپیک مطرح کنید تا از راهنمایی بچه ها استفاده کنید.چناچنه درخواست عکسی دارین بگین تا براتون بذارم.[smiley]s/sm_62.gif[/smiley]
_لطفا و خواهشا اینجا تبلیغ نکنید چون پاک میشه.(این کار فقط برای احترام به کاربراست)[smiley]s/sm75.gif[/smiley]
_عکس هایی که تو تاپیک هست از سایت های مختلف جمع آوری شده
و بعضی ازونها عکس جهیزیه و چیدمان بچه های همین سایت هست.
_برای جلوگیری از بالارفتن حجم تاپیک من پست های سلام و احوال پرسی رو پاک میکنم.[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
_هرکدوم از شما میتونید مثله خودم و بقیه دوستان عکس های خرید جهیزیه و چیدمانش تو خونتون رو اینجا بذارین تا ما ازش ایده بگیریم.برای خرید هایی که کردین اگر قیمت هم بگین بهتر میشه!
_اگر ممکنه پست هایی که باعث ناراحتی میشه نذارین.منظورم نظراتتون در مورده جهیزیه بچه هاست.[smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
توجه توجه!!به دلیل بعضی مشکلات در سایت فقط میتونید از طریق ویرایش پست عکس بذارین.
((جهیزیه عالی تضمین کننده خوشبختی برای هیچکس نبوده و نیست.))
اگر با ایده تاپیک موافقین لایک کنید بابا یه لایکه دیگه آمپول نیست که ازش میترسی بزن بره دیگه[smiley]s/sm_12.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!