2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420119 بازدید | 5271 پست
شمیم جون خواستم بهت بگم که وقتی شما میخوای سبد رختی حصیری و سطل زباله فلزی بخری دیگه لزومی نداشت پلاستیکیشو بخری و این هزینه اضافیه. و اگر خواستی جهیزیت رو بچینی و نشون بدی سطل زباله و سبر رخت پلاستیکیت رو نزار و به جاش سطل استیل و سبد رخت حصیری روبزار.که جهیزیت بیشتر به چشم بیاد و کور نشه گلم. ببخشید رک گفتم گلم اما بقیه سرویس پلاستیکات به تعداد و خیلی خوب بودن. در کل مبارکت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیگرم حااااااااااااااااال میاد هر وقت میام تو این تاپیک من 11 سال ازدواج کردم جهزیه اونقدر زیاد بود که هنوز یه سریشون نو موندن میخام بدم برا جهاز یه بنده خدا ولی بازم وسایل شما رو میبینم دلم میخاد عروس بشم جهیزیه بخرم ان شاالله همتون خوشبخت و عاقبت به خیر بشید
دوست جونام اتوبخار، ساندویچ ساز،قهوه جوش،تصفیه آب و چرخ خیاطی راهنماییم کنید چه مارکی بخرم؟ اتو فیلیپس تعریفشو شنیدم بعد تفال. ساندویچ ساز فلر شنیدم خوبه ولی گریل و ویفرساز نداره. چرخ خیاطی هم میخوام ساده باشه،چون خیاطی بلد نیستم.
زیبا ترین پــازِل دنیاست، وقتی فاصله ی بین انگشتانم با انگشتان ” تــــو ” پر میشود.
مرسی زیبا جونم. آره عجله ندارم واسه خریدش، پس منظر خبرت هستم واسه تصفیه آب. چرخ خیاطی اطلاعی نداشتی؟
زیبا ترین پــازِل دنیاست، وقتی فاصله ی بین انگشتانم با انگشتان ” تــــو ” پر میشود.
شمیم جون چرخ خیاطی میگن ژانومه خوبه. عزیزم برو تو سایت نو عروس و بعد برو تو قسمت جهیزیه و بعد برو تو قسمت لوازم برقی. توی اون قسمت همه کاربرا در مورد تمام لوازم برقی ها و مارکها نظرشون رو گفتن.این میتونه خیلی کمکت کنه چون از تجربه دیگران مطلع میشی و اگاهی لازم رو در اون زمینه ای که میخوای به دست میاری. حتی در مورد مارک تصفیه اب هم صحبت کردن و کاربرها نظراتشون رو گفتن. سایت نوعروس که خیلیییییییییی به من کمک کرد. در ضمن برای دیدن نظرات کاربرها و استفاده از سایت نوعروس حتما لازم نیست که عضو سایتش بشی.
آره زیبا جون من به سایت نوعروس هم خیلی سرمیزنم. اونجا بچه ها گفتند:ساندویچ ساز کنوود مدل 740خیلی خوبه. هم گریل، هم اسنک با دوسینی
آره زیبا جون من به سایت نوعروس هم خیلی سرمیزنم. اونجا بچه ها گفتند:ساندویچ ساز کنوود مدل 740خیلی خوبه. هم گریل، هم اسنک با دوسینی
شمیم جان من نزدیک یه ساله چرخ خیاطی ژانومه دارم مدل ۲۰۲۰ خیلی راضیم ساده س و کار باهاش اسونه من ک باهاش خیاط شدم بدون کلاس :-) خواهرمم ده ساله چرخ خیاطی حرفه ای ژانومه داره راضیه این مدلی ک من گرفام پارسال ۳۷۰ از نمایندگیش خریدم بیرون بابای ۴۰۰ بود حتماااا ار نمایندگی بخر
............ واسه تغییر هیچ وقت دیر نیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1259491&postID=49550032 تاپیک جهیزیه چیا بخریم؟ چیا نخریم؟
دوست جونام چند سوال در مورد مارک لوازم زیر داشتم ، لطفا راهنماییم کنید: 1- اتوی کف سرامیک دلونگی چطوره؟ 2-سرویس قاشق و چنگال Telip که میگن مال آلمان کسی چیزی میدونه؟ 3- آسیاب تک، چی بخرم؟ 4- اجاق گاز طرح فر؟ مسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
2810