2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420122 بازدید | 5271 پست
البته یه فکری هم ته ذهنم هست که همسرم باهاش موافق نیست سرویس کریستال جهیزیم ساده بود ، ساده ساده ، بدون تراش همش خط افتاده همش هم لک میشه یه کار هنری بود ، کار نما ترک که از شیشه و بلور رو رنگ میکنی با این دستمال کاغذی طرح دارها بعد رنگ و کیلر و .... میگم این کار رو بکنم هم یه تنوعی میشه هم همچین سیستمی بیرون نیست همسرم میگه خرج اضافیه و زحمتش زیاده آخرش هم شاید به دلت نشینه نظر شما چیه ؟
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سارا جان به نظرم واسه مهمونت سرویس ارکوپال لومینارک بگیر گلم راحته استفاده ازش چینی سنگینه شستن و جابه جا کردنش سخته این طرحی هم که گفتی به هنوان یه کار هنری خوبه. ولی کاربردی واسه مهمون به اون صورت نداره
............ واسه تغییر هیچ وقت دیر نیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1259491&postID=49550032 تاپیک جهیزیه چیا بخریم؟ چیا نخریم؟
خانم های خوشگل سلام dibacrafts برای نوعروس ها و دختران دم بخت مژده داره برای 10 سفارش اول 10 درصد تخفیف در نظر گرفته شده!
سرویس اتاق خواب دیبا http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31851&ChatDate=28-8-1393&PostID=65521340#65521340
راستی در مورد لباسشویی............. لباسشویی من کندی هست مال ایتالیا Candy 7 کیلوییه شستشوی سریع داره ، 32 دقیقه برای لباس های 2/5 تا 3/5 کیلو و 44 دقیقه برای لباس های 3/5 تا 4/5 کیلو امکانات شستشوهای زیر رو داره لباس های مجلسی و اونایی که با دست باید شسته بشه لباس های کاموایی و پشمی پرده ها و لباس های حریر لباس کا که کلی روقنی و کثیف باشه لباس های کتان الیاف مصنوعی ملافه سفید ترکیب یا مخلوط فقط آبکشی فقط خشک کن دور موتورش هم قابل تنظیمه که مثلا برای پتو و... که سنگین هستن ، کمش کنیم
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
در ضمن لباسشوییم رو به اسم دیجیتال گرفتم با دکمه برنامه هاش رو انتخاب میکنم اما سرویس کاری که از نمایندگی اومده بود میگفت همین که اون درجه شستشو نمیچرخه و سر جاش میمونه ، یعنی داره از داخل دیجیتالی کار میکنه اینایی که شما میگی صفحه نمایشگر دیجیتال هست خیلی خوب شد که از اونا نگرفتد خیلی از مواردی که خودم برای نصب و سرویسش رفتم بعد از یه مدت ( حالا نمیدونم چقدر ) تماس گرفتن و گفتن که به مشکل خورده و خراب شده
ببخشید طولانی شد اما اینا رو گفتم که برای خرید لباسشویی کمکی بهتون کرده باشم
دوستان کسی لباسشویی دوو داره؟؟؟؟ راضی هستین؟؟؟ میخوام بخرم هیچ اطلاعاتی ندارم
............ واسه تغییر هیچ وقت دیر نیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1259491&postID=49550032 تاپیک جهیزیه چیا بخریم؟ چیا نخریم؟
سلام
من لباسشویی دوو دارم راضیم ازش
خداروشکر تو این 8سالی که دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشته
راستی مامانم هم دوو داره اون قدیما ارج داشت که واقعا عالی بود بعد خواست نوشو بخره دوو گرفت چون دید من راضیم
خداوند کائنات را در جهت اراده من هماهنگ می کند .
مرسی اطلس جون... خیالمو راحت کردی اخه لباسشویی و یخچال و ال سی دی به عهده همسریه میخاد از اشنا بگیره.. مبگه دوو و اسنوا دارن من اسنوارو نمیپسندم دوو هم اطلاعاتی ندارم یخچال دوو چطور دوستان؟ خوبه؟؟
توت فرنگی جون مادر من ساید دوو داره هم قشنگه هم کارش خوبه من خودمم میخام ساید دوو بگیرم 25 فوت چون ما کلا عادت نداریم زیاد سبزیجات یا گوشت فریز کنیم. اگه غذل زیاد فریز میکنی 30 یا 33 بگیر. بعدشم سفید بگیر. مادر من خودش خیلی به تمیزی حساسه. اما یخچالش اصلا کثیف نمیشه. طرح چرمش هم هست به نطرم قشنگه.
2810