2777
2789
من طبیعی زایمان کردم ماماخصوصی گرفتم 400گرفت بیمارستان هیچی نگرفت البته من اپیدورال نکردم ولی میدونم. ک اگه گاز برات استفاده کنن هم پولی نمیگیرن
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت بدون درد چطوریه؟
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
2805
اگه منظورت با امپول اسپایناله و بقیه مسایل رایگانه ولی مامای خصوصی و اینا هزینه ازاده
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
ازمن که فقط اکسیژن بود از دوستم توپ هایی بوده که مپریدن روش فکرکن !به نظرمن 15درصدازدرد زایمان رو کم میکنه البته زایمان های طبیعی من خیلی خداروشکر خوبه!!دوتا یشون روخیلی کم دردکشیدم دومی رو با اکسیژن!!به نظرم هزینه شو بیمه قبول نمیکنه
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
البته اسمش بدون درده زجرشو میکشه اخر سر با منت امپولو تزریق میکتن
2810