2777
2789
سلام من لیسانس شیمی هستم و با اینکه چند سال از فارغ التحصیلیم میگذره هنوز سر کار نرفتم و بیکار هستم.میخوام امسال فوق شرکت کنم لطفا بگید کدوم گرایش از نظر موقعیت کاری بهتر است و با این وقت باقی مانده میتونم موفق بشم ممنون .
سلام گل بانو جان
منم شیمی کاربردی خوندم،6 سال فارغ التحصیل شدم 4 سال سابقه کار دارم اما بعد از اومدن نی نی کارمو از دست دادم
منم می خوام واسه فوق بخونم
به نظر من خوندن فوق شیمی بی فایدست چون کار برای رشته های پایه نیستش
به نظرم مدیریت بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من فوق شیمی گرایش آلی هستم 3سال سابقه کار دارم.اون موقع که فوق قبول شدم یکی از همکارام که فوق تجزیه بود بهم گفت فوق شیمی فایده نداره ولی من گوش ندادم . به نظر من یک گزایش دیگه بخون مثل مدریت .در محیط کار ما و چند جای دیگه که دیدم حسابداری خیلی خوبه تازه بعد از بچه دار شدن می تونی تو خونه کارتو ادامه بدی.منم با بچه دار شدن کارمو از دست دادم ولی بهتر .اعصاب خورد کن بود الان خیلی روحیم بهتره!
2805
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید