2777
2789

ینفر‌تو اینجا گف پودر گیاه دم اسب و رزناری و کزنه رو با تخم مرغ بزن کف سرت واس رشد موهات زیاد میشه الان میخام بزنم ترکیبشون باهم بد نباشه یوقت؟؟؟

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣

نه ولی  ادرار کفتار تبتی رو با موی زیربغل شتر و دم مارمولک ترکیب کن معجزه میشه موهات پر پشت و سالم میشه

عزیزم هرچیزی رو باور نکن اینجور ترکیبات قطعه اگه اثری هم داشته باشن به طبع ضرری هم دارن

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقد ترکیب  نذاری خیلی اشتباهه باهم  من رزماری  مریم گلی  گزنه رو جدا زدم خ ...

الان پودر رزماری و دم اسب و گزنه رو دارم ولی نمیدونم کدوم گزنه اس ک نزنمش . پس نزنم باهم.گزنه رو چطوری زدی تو

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
نه ولی  ادرار کفتار تبتی رو با موی زیربغل شتر و دم مارمولک ترکیب کن معجزه میشه موهات پر پشت و س ...

خخخخخ وای پس نزنم خوبه تاپیک زدم قبلش وگرنه میرفتم میزدم😟

الان پودر رزماری و دم اسب و گزنه رو دارم ولی نمیدونم کدوم گزنه اس ک نزنمش . پس نزنم باهم.گزنه رو چطو ...

من پودر نگرفتم 

گیاهش رو گرفتم 

دو لیوان آب با ی مشت گیاه 

بعد تو ظرف اسپری زدم موهام

Off از ۶/۱۹🙃💕
من پودر نگرفتم  گیاهش رو گرفتم  دو لیوان آب با ی مشت گیاه  بعد تو ظرف اسپری زدم مو ...

عزیزم بعدش کی موهات رو شستی؟؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
نه ولی  ادرار کفتار تبتی رو با موی زیربغل شتر و دم مارمولک ترکیب کن معجزه میشه موهات پر پشت و س ...

کفتارتبتی؟ ماگربه روبزورمیبینیم کفتارکنجشک نیس ک همه جابشه بعدشم ادرارش😳🧐