2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم؟

224 بازدید | 17 پست

یه دختر ۶ ساله دارم

خودم شاغلم (خیاطی)

خودم ترجیح میدم بچه دار نشم

شوهرم میگه نه دومی بیاریم ولی زمانش عجله نداره ولی حتما بچه دوم می خواد

اگه بیارم مجبورم ۳ سال کارمو بزارم کنار خیلی این مسئله رو اعصابمه کلی عقب می افته برنامه هام

دوباره شیر دادن پوشک عوض کردن 🥲

دخترمم واقعا تنهاست همش میگه حوصله ام سر رفته ولی از طرف دیگه خیلی حسودیش میشه اگه من بچه ای بغل کنم همش میگه بچه نیاریم

حالا با این توضیحات 

کوتاه همچنان مقاومت کنم شاید همسرم کوتاه اومد بالاخره ؟ (احتمالش کمه کوتاه بیاد )

سال دیگه اقدام کنم نزارم فاصله سنیشون بیشتر بشه یا بزارم دخترم بزرگتر بشه دو یا سه سال دیگه بیارم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شما که شاغلی و دوس نداری از کارت عقب بیوفتی بزار دخترت بزرگتر بشه حداقل بتونه یذره بچه رو نگه داره تا موقعی که مشتری هس یا کار داری باهاش بازی کنه،دیگه اینجوری کارتم نمیزاری کنار

من بچه اولم سه سال داره دومی رو تازه باردار شدم صبر کن دخترت ۸ سال بشه بعدش چون باید بره مدرسه خیلی اذیت میشه هم دخترت هم خودت چون دخترت فکر میکنه بخاطر بچه دوم که آوردین می‌فرستید مدرسه که با اون تنها باشید

کلا با تصمیمت کاری ندارم.ولی هیچ وقت اینکه دخترم پسرم حوصلش سر رفته رو درک نکردم.مگه بچه برا شما تصمیم میگیره.مگه اسباب بازیشه.مگه چند سال قراره با هم بازی کنن که به عنوان همبازی بیارین ولی دو سال بعد حتی یه ساعت باهم‌کنار نمیان.کلی میگم .خدا میدونه بزرگ شن حتی تو یه کشور بمونن یا نه.پس برا بچه دار شدن دلایل منطقی تر داشته باشید تو این اوضاع دنیا به همه چیزش فکر کنید.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810