2777
2789
عنوان

برای اولین بار لوازم آرایشی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 72 پست
غیر خدا از هیچ کس نترس عزیزم.

اخع سریع شوهرم پرمیکنه میاد به شکایت مامان بابام .وای فردا برمیگرده 😥

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی برای منم عادی میشه ؟ برای سری اول زیاد نبود ؟ بهتر نیست به چیزی براش بخرم منم

نهذعزیزم زیاد نبود نیازاتو خریدی اونم برا شما خرج نکنه برا کی خرج کنه.ن نیازی نیست چیزی بخری.منم مث شما برا همه مناسبتذها براش کادو میگفرتم ولی دریغ از یه پول توجیبی ک بهم بده الان چیزی نمی خرم براش  درسته پس انداز مخفی دارم ولی حرفیم بزنه میگم پول دستم نیست.

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
الان اگه بخوای یه ضد آفتاب خوب بگیری با ریمل مارک خوب میشه ۴۰۰

من دوتا مداد و به رژ و رژ گونه و لاک خریدم .باورت میشه

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
نهذعزیزم زیاد نبود نیازاتو خریدی اونم برا شما خرج نکنه برا کی خرج کنه.ن نیازی نیست چیزی بخری.منم مث ...

عزیزم نمی‌دونم چرا آنقدر ترس ورم داشته ....میگم ی جورابی چیزی بخرم جلو چشمش بگیره

اخع سریع شوهرم پرمیکنه میاد به شکایت مامان بابام .وای فردا برمیگرده 😥

بترسی کارت ساخته س.با آدم پررو پررو باش.حرفی زد ملایم برخورد کن بحث اضافه نکن حرفی زد ک بهت برخـورد سکوت کن و سرسنگین باش تنها حرفت این باشه دستت درد نکنه لازم داشتم تمام.

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
مادرش از کجا میخواد بفهمه که تو چند تومن دادی واس لوازم اگه گفت بگو از قبل داشتم

شوهرم میگه دست خودشم نیست .بعدشم عزیزم شهرستان کوچیکه ب گوشش میرسه

بترسی کارت ساخته س.با آدم پررو پررو باش.حرفی زد ملایم برخورد کن بحث اضافه نکن حرفی زد ک بهت برخـورد ...

مرسی عزیزم واقعا نیاز داشتم به حرفات

یعنی برای منم عادی میشه ؟ برای سری اول زیاد نبود ؟ بهتر نیست به چیزی براش بخرم منم

یعنی تو یه لوازم آرایش خریدن حق خودت نمیدونی؟؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم نمی‌دونم چرا آنقدر ترس ورم داشته ....میگم ی جورابی چیزی بخرم جلو چشمش بگیره

بد عادتش نکن.نترس بترسی بدتر سرت میاد.قوی باش دخترمگه چیکار کردی

دوبار دیگه بری خرید واس اون عادی میشه واس تو لذت بهش

مگه تا سال دیگه حرف لوازم آرایش نزن 😐🤣

بد عادتش نکن.نترس بترسی بدتر سرت میاد.قوی باش دخترمگه چیکار کردی

هوف آره راس میگی دیونع شدم چپ و راست ازش سوال میکنم حالت خوبه ناراحت نیستی 😐😥

مرسی عزیزم واقعا نیاز داشتم به حرفات

قربونت عزیزم 

تجربه شخصیم میگه بحث اضافه با مرد عصبانی فقط پررو تر و وقیح ترش میکنه سکوت وسرسنگینی بهترین تنبیه برای مرداس.