2777
2789
عنوان

فانیسا کلاه بردار ببین امروز اسم وفامیلت در سایت میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5532 بازدید | 137 پست
احتمالا پولش خرج شده منتظره تا جور کنه... ولی در هر صورت با جواب دادن تلفنش و احترام میتونست تایم بیشتری بگیره مثلا بگه عید میریزم به حساب چون مشکل مالی برام پیش اومده....نمیدونم....چی بگم ....انشاالله بفهمه کارش درست نیست و بیاد معذرت خواهی کنه تا دوستان ضرر دیده حلالش کنن....
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب به نظر من بره در خونش طلبشو پس بگیره دیگه اینکه آبروریزی تو سات نداره چون به پولشم نمیرسه
سلامتی آقا امام زمان صلوات : اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1153455
فرناز جون اون جمله که شاید شب توبه کرده از من نیست از حضرت علی (ع) هست....
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
باور تون میشه به خاطر همین موضوع من باهمسرم بحثمون شده همسرم از روز اول میگفت برو شکایت من نگذاشتم من اگر پولم بریزه به حساب به خاطر این بدقولی هاش ودروغ هاش نمی بخشمش
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
باران جان بالاخره پول شما رو داد؟ بهانش چی بود برای این همه مدت؟
بعضیا واقعا کلاه بردارن . تو همین نی نی سایت یک نفری عکس وسایل بقیه را بر میداشته به چند نفر میفروخته بعد شماره حساب یکی دیگه را میداده که مثلا میخام ازت خرید کنم بعد میگفت پشیمون شدم پولو برگردون یعنی حتی شماره کارتشو نمیذاشت . خب این رسما کلاه برداریه . اما فکر کنم این خانم یک جا یک اشتباهی کرده الان کم اورده نمیدونه هم چطور مشتریاشو راضی کنه. اونام حق دارن بنده گان خدا
http://himabeading.ir
بچه منم یک ادم معتقدی هستم وهر کسی انسان هسته واحساس داره تورا خدا موضوع را دینی نکنید منم خیلی حدیث دارم از دروغ یی افراد و وفا نداشتن به عهد من میگم حداقل حرفی که میزنه بهش عمل کنه نه اینکه همش امروز فردا تلفنش بر نداره هر کی به جای من بود دوری شکایت کرده بود
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
مامان نازدونه جان اگر فکر میکنی دیگه صبر نداری حتما شکایت کن و پیگیری کن ...انشاالله زود جواب بگیری کارش درست نیست....و اصلا تاییدش نمیکنم....موبایل خودش آنتن نمیده بالاخره توی دهات هم که باشه تلفن هست یا مخابرات میتونست زنگ بزنه و عذر خواهی کنه.... عزیزم شما هم تقصیری نداری تا الان مهلت دادی و صبر کردی تحمل هم اندازه داره مراحل بعدی هم لطفا تاپیک بزن ببینیم بالاخره سرانجام چی میشه موفق باشی
من گفتم کار به شکایت نرسه حالا که رسیده تا اخرشم میرم زندونم براش بریدن نمی بخشمش که از سادگی افراد سوء استفاده کردن
وااااااااااای چه ربطی به این حدیث نمیرد مگر اینکه به سرش بیاد و یا شاید شب خوابیده توبه کرده داره؟ دزد دزده چه هزار تومن چه میلیاردی این بیچاره خواسته خرید اینترنتی کنه راحت باشه 40 روزم صبر کرده میورد میداد دیگه...یعنی چی که جنسش تموم شده میخواد جور بشه؟؟؟؟ هر کاری بکنی حق داری عزیزم... 40 تومن پولش رفته ..40 میلیون اعصابش خوب
ممنونم رها جون حتما بهتون خبر میدم چکار کردم تا درس عبرتی بشه برای کسانی که حتی فکر کلاه گذاری هم به سرشون نزنه
ببخشید خودش میگفت در روستامون انتن نمیده ولی راحت سایت میومد می رفت اخه جایی که انتن نمیده چه جوری اینترنت داره دوباره بعدشم میگفت کیش هستم کیش که روستا نداره الان جنگل امازون بخواهیم بریم تلفن دارن
الهام جون شما که اول پست و می خونی ادامه پست و هم بخون....نوشتم شاااااااید جنسش تموم شده داریم احتمالات و در نظر میگیریم و در ادامه گفتم...کارش درست نیست میتونست با احترام رفتار کنه و تایم بیشتری بگیره و در آخر گفتم باید کاری کنه این بنده خدا و بقیه حلالش کنن عزیزم ما که نمیتونیم بگیم 100 در صد کلاهبرداره....یک احتمال 95 درصدی هم باشه 5 درصد احتمال دیگه هم هست که باید خوده طرف بیاد توضیح بده..... خیلی احتمال میتونه باشه....یکیشم کلاهبرداریه مثلا تصادف کرده و اتفاق بدی براش افتاده باشه .... یا .... من الان پستتون و دیدم کیش بوده؟ارومیه بوده؟خخخخخ مارکوپولو بوده پس من خودم از همین نینی سایت از یک خانوم خرید کردم برای تحویل دو سه هفته اینور و اونور کرد میدونستم بهانه میاره اما بازم مهلت دادم....البته خدایی همیشه هم جواب پیغامم و میداد و مرتب عذر خواهی میکرد....نزدیک دو ماه بعد گفت تموم کردم و ندارم و .... پولم و برگردوند.....من مهلت دادم چون مودب بود و جوابگو
2810