2777
2789
عنوان

فانیسا کلاه بردار ببین امروز اسم وفامیلت در سایت میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5532 بازدید | 137 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه از هر فروشی در هر جای اینترنت سریع به کسی اعتماد نکنید مگر اینکه شناخت کاملی داشته باشین
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
سارا جون اگر من بگذرم اگر سر دیگران کلاه گذاشت من مسئول نیستم چنین افرادی باید مورد مجازات قرار بگیرن تا سر دیگران کلاه نگذارن بعدشم حق گرفتنی نه دادنی اگر پول من هم حروم بود اصلا برام مهم نبود پولی به این سختی بدست میاریم اینجوری نمیشه از دست بدیم من هم نزدیک بیشتر از 40 روز به پاش صبر کردم فکر میکنی زیاد عجولم همش بهش فرصت دادم
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
اره مومن مومن کسی که اینقدر دوغ نگه بهش گفتم منم انسانم احساس دارم اگر میگفتی مشکل دارم ی چیزی بود نه اینکه جواب تلفنشم نمی ده یک پیامک خشک خالی نمیده
پیگیر هستم الان همسرم رفته پلیس فتا گفتم اینجا اسم وفامیلش بگم تا سر دیگران کلاه نگذاره
حتما پیگیر شو تا سر دیگران کلاه نزاره
خدایا شکرت بابت تمام نعمتات...شکرت بابت شوهر خوب و آقا.... شکرت بابت فرزند سالمی که در راه داریم...شکرت که خوشبختیم...هزاران بار شکر خدای مهربون...خانواده سه نفرمونو حفظ کن در پناهت خدای مهربون و رحیم...
من که نفهمیدم از کی این ماجرا پیش امده؟آخه هی تکرار میکنی این همه مدت صبر میکردین؟؟؟ خوب چقدر صبر کردی؟ بعد هم شما که میگی می خوای شکایت کنی....خوب شکایت کن هر وقت اثبات شد که گناهکاره بیا اسمش و اینجا بگو ....الان من به هر اسمی که فانیسا هست شک کردم این درست نیست... بعد هم تاپیک میزنی اولش یک کم توضیح بده با جار و جنجال که بیاین ساعت 11 می خوام فلان کار و انجام بدم خوب چه اتفاقی می خواد بیفته؟؟؟؟ شما می خوای بقیه رو آگاه کنی و این خیلی ارزشمنده و می خوای بقیه سرشون کلاه نره اینم خیلی خوبه .....اما توضیح بده جریان که چی شده و لینک کاربریش و بزار سوء تفاهم پیش نیاد ولی من در کل مخلف آبرو ریزی حتی آدم خلافکار هستم شاید دیشب توبه کرده باشه ....
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
2810