2777
2789
عنوان

پسرم رفت پیش خدا😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 58 پست
عزیزم وقتی هنوز ب اون سن و درک نرسیدی مفهوم سایت عمومی و کلمه تبادل نظر ک بدونی بهتره کلا عضو نشی ج ...

من ۳۳سالمه به قول خودت جان دل.

از سال۹۵ عضوم .

شما تازه واردین 

لطفا ریپ نکن که حوصله ندارم.وبه قول خودت آه میکشم برات.چون تازه جنین از دست دادم و امیدوارم شما تو شرایط من نباشی ولی بدون که خدا جای حق نشسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم مودب باش من با بی احترامی باهتون صحبت نکردم که بی احترامی کنی..به اون یکی کاربر هم گفتم اینجور ...

لطفا پس شما هم به اين درك برسيد مثل نظرات بقيه كاربرا كه راهنمايي كردن يه بنده خدا ميتونه گره از مشكلش باز كنه گفتم ميتونه جلو مرگ و زندگيش رو بگيره، چرا از اين منظر نگا نميكنيد، انسان ميتونه دست يكي ديگه رو هم بگيره چه ايرادي داره ماها چرا اينجوري هستيم فقط دنبال حرف از حرفاي يكي ديگه هستيم در حالي كه از نيت و دل اون ادم خبر نداريم من وقتي تاپيك اين خانوم رو خوندم واقعا دلم خون شد، شما هم ميتونستين با من كه يه زن پا به ماه و حساس هستم اينجوري حرف نزنيد خدا اندازه دلتون بهتون بده

من ۳۳سالمه به قول خودت جان دل. از سال۹۵ عضوم . شما تازه واردین  لطفا ریپ نکن که حوصله ندارم. ...

وااا چ ربطی داره

منم سقط داشتم اما هرکسی پرسید کامل علت و دلیل توضیح دادم و سفارش کردم بخاطر عدم این مشکل ی سری ازمایشات قبل بارداری خودش و همسرش بده

بله ممنونم گلم. ولی منم اون موقعا خیلی حساس بودم الان ۴ سال گذشته و هرکس بخواد راهنماییش میکنم و توض ...

گفتم خيلي سخته اميدوارم هيچكس و هيچكس تجربه نكنه، نه من هفته ٣٥ هستم يه ماه پيش انقباض داشتم پرولتون ٥٠٠ زدم دكتر گفت خارجي زدي اونيكي رو بعد يه ماه بزن همش اينور اونور از خطرات زايمان زود رس خوندم نگران بودم

من ۳۳سالمه به قول خودت جان دل. از سال۹۵ عضوم . شما تازه واردین  لطفا ریپ نکن که حوصله ندارم. ...

راستی منم از سال ۹۳ عضوم😎

حیف نمیخوام کاربری اصلیم لو بره

روز خوش گلم🌹

گفتم خيلي سخته اميدوارم هيچكس و هيچكس تجربه نكنه، نه من هفته ٣٥ هستم يه ماه پيش انقباض داشتم پرولتون ...

هفته ۳۶ببعد خطرات زایمان زودرس خیلی کمتره

زنداداش من ۳۷هفته و۲ روز زایمان کرد.بچه۴روز دستگاه بود و خداروشکر بدون مشکل

زنداییم هم ۳۶هفته تمام زایمام کرد فقط۲۴ساعت دستگاه لازم شد

نگران نباش مرحله اصلی رو سپری کردی

سعی کن قران بخون هم خودت هم بچه بشدت اروم میشین و دلت محکم میشه

گفتم خيلي سخته اميدوارم هيچكس و هيچكس تجربه نكنه، نه من هفته ٣٥ هستم يه ماه پيش انقباض داشتم پرولتون ...

یکیش رو هم الان بزن ولی نگران نباش منم سر دخترم همش انقباض داشتم با پرولوتون کنترل کردم تا ۳۷ هفته رسیدم شماهم خطرو رفع کردی ی هفته دیگم بره خطر رفع میشه ان شااله

هفته ۳۶ببعد خطرات زایمان زودرس خیلی کمتره زنداداش من ۳۷هفته و۲ روز زایمان کرد.بچه۴روز دستگاه بود و ...

خيلي ممنون عزيزم انشالله منم توكل كردم به خدا،خدا به همه مادراى چشم انتظار يه ني ني سالم تويه بغلشون بده

خدا بهت صبر بده داغ دلم رو تازه کردی دقیقا سه سال پبش بعداز این همه چشم انتظاری خدا بهمون یه کوچولو دادولی موقع زایمان به خاطر دست دست کردن بیمارستان وپزشک وماما از دستمون رفت برای همبشه داغ دارمان کرد هیچ وقت فراموش نمبشه