2777
2789
عنوان

پسرم رفت پیش خدا😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 58 پست
وقتی کسی غمگینه خیلی بده که آدم برای کسب اطلاعات برای خودش ازش سوال بپرسه

منم باهاشون همدردي كردم و خيلي مودبانه و طوري كه خواستم خودشون مايل بودن جواب بدن،اينا موضعات پزشكي و مرگ و زندگي يه آدمه بلكه ينفر هم همون شرايط رو داره من نميدونم اين ملت واسه نظرات بقيه اظهار نظر نكنه به امثال شما نميگن چرا چيزي نگفت، لطفا سرتون به كار خودتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بدی داره آدم سوال کنه!!؟ الان منم باردارم استرس گرفتم گفتم بپرسم اگه نکته ای چیزی هست رعایت کنم

عزيزم اين خانوم كه اين حرف رو گفت هنوز به اون درك نرسيده يه خانوم باردار چقدر ميتونه حساس باشه و استرس بگيره از اين حرفا، چون خودشم شرايطش مشابه رو داره، خودتون رو ناراحت نكنيد

منم باهاشون همدردي كردم و خيلي مودبانه و طوري كه خواستم خودشون مايل بودن جواب بدن،اينا موضعات پزشكي ...

شماهم مودب باش من با بی احترامی باهتون صحبت نکردم که بی احترامی کنی..به اون یکی کاربر هم گفتم اینجور مواقع چون خودم تو همین شرایط بودم کسی سوال پیچ بکنه بخهطر خودش فقط داغ دل طرف تازه نیشه وآه میکشه

من تو موقعیت این خانوم بودم و کسی اینطوری ازم سوال پیچ میکرد بخاطر خودش فقط داغ دلم تازه میشد.اگر خو ...

مثل خواهر شوهر من دوماه بعد من بار دار شد هی بمن میگفتن پیاده روی کن منم رعایت نکردم بچمو ۲۸ هفته از دست دادم ولی اون بعدش  کامل استراحت میکرد همش خواهرش میگفت تو براش شدی درس عبرت .از تو عبرت گرفته خیلی مراقبه.. و من هر بار دلم میسوخت

شماهم مودب باش من با بی احترامی باهتون صحبت نکردم که بی احترامی کنی..به اون یکی کاربر هم گفتم اینجور ...

کی سوال پیچ کرده؟

چرا ب جای اینکه قبول کنی اشتباه کردی مغلطه میکنی😐

انشاالله خدا ب دلت آرامش بده...بینهایت سخته...من جنین ۱۵ هفته ام رو مجبور ب سقط شدم هنوزم ک هنوزه جیگرم میسوزه...فقط صورت زیباش رو ب یاد بیار ک الان تو بهشت ه...تو ی جای سرسبز...انشاالله ذخیره آخرت شما و باباش باشه ثواب  صبری ک تو دوری از وجودش میکشید...

مثل خواهر شوهر من دوماه بعد من بار دار شد هی بمن میگفتن پیاده روی کن منم رعایت نکردم بچمو ۲۸ هفته از ...

ميبينيد چقدر تاثير داره راهنمايي و تجربه هاي بقيه و چقدر ميتونه كمك كننده باشه، خدا انشالله به شما هم صبر بده و يه ني ني سالم خيلي سخته ولي توكلتون به خدا باااشه

دقبقا.فقط دل طرفو آنیش میزنن با اینکارشون

کسی مادرش فوت میشه

بگی خدا رحمتشون کنه.بیمار بودن؟

مثلا میگ ن تصادف کرده

بگی خدا بهتون صبر بده همنشین ائمه باشن

دلش میشکنه و آه میکشه و.....😐😐😐😐

عزیزم من یادم نمیاد با شما صحبت کرده باسم😉😉

عزیزم وقتی هنوز ب اون سن و درک نرسیدی مفهوم سایت عمومی و کلمه تبادل نظر و بدونی

بهتره کلا عضو نشی جان دل😅😅😅

ميبينيد چقدر تاثير داره راهنمايي و تجربه هاي بقيه و چقدر ميتونه كمك كننده باشه، خدا انشالله به شما ه ...

بله ممنونم گلم. ولی منم اون موقعا خیلی حساس بودم الان ۴ سال گذشته و هرکس بخواد راهنماییش میکنم و توضیح میدم ولی اون موقعا وحشتناک بود. شما الان مشکلت چیه؟ من نارسایی دهانه رحم داشتم ک زایمان زودرس داشتم

2810