2777
2789
عنوان

شوهرم امشب یه صورتی زدم بعدم زنگ زد مامانش عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش نگاه خدا بدرقه زندگیت انشالا ک همه چی درست میشه یامتانت و ملایمت بشینیدیاهم حرف بزنید

پس خدا نمیخام درست کنه میخام عمر منو تمام کنه دیک تحمل این زندگی برام سخت شدع 

نفس کشیدن برام سخته 

روزی این همه آدم میمیرن چی میشه منم یکی از اونا باشم 

آرزوهام مردن🙂

ازالان زده بعداهم صددرصدمیزنه آرامش نداری بنظرم الان جدابشی بهتره 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
بعدم بعد تماسش با مامانش  عین آدمای روانی خودشو چن تا صورتی محکم زد رقت تو ماشین خوابید !

پس دست یزن بدی داره، اگه واقعا میتونی ادامه ندی جدا شو. همینکه توو عقد تورو زده و مادرش ازش دفاع کرده ینی بازم تکرار میشه. با خونواده خودتم مشورت کن، نه ازدواج تحفه اس نه دانشگاه رفتن ولی دلخوش داشتن مهمه، شما دلت به درس و دانشگاه خوشه پس خودتو تباه نکن. 

عزیزم ایشون خودش رو ولی و صاحب اختیار مطلق شما میدونن و خانوادش هم همین باور رو دارن.

برای شما هیچ شاءنی قائل نیستن و این در زندگی مشترک در مدت کوتاهی از شما یک آدم خرد شده، بی اراده و اختیار و ذلیل و وابسته می‌سازه که دقیقا هدف نامزد شما همینه که اختیار و شخصیت شما رو ازتون بگیره و برده و نطیعش بشی.

بزرگترین ظلم در حق خودت اینه که بی عزت و بی‌شخصیت کنی خودتو. و با این آدم این اتفاق خواهد افتاد..

برای چی شما بمیری؟ ول کن این مرد رو، هزار حرف هم بشنوی بهتره از بَرده شدنه.

نگذار آرزوهات رو بگیرن، خوشبختی و هویتت رو از دست میدی برای همیشه.

لطفا الان که هنوز زورت میرسه مبارزه کن و نذار این زندگی شروع بشه.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
پس خدا نمیخام درست کنه میخام عمر منو تمام کنه دیک تحمل این زندگی برام سخت شدع  نفس کشیدن برام ...

ب مومیرسه پاره نمیشه شک ندارم ایمان دارم خوشبخت ترین میشی بهت قول میدم

عزیزم ایشون خودش رو ولی و صاحب اختیار مطلق شما میدونن و خانوادش هم همین باور رو دارن. برای شما هیچ ...

آفرین واقعیت همینه خیلی قشنگ توضییح دادی

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

در همین حد راهنماییت کنم که کوتاه اومدی بدبختیییییییی،الان عقدی بخواد با زدن و قشقره به پا کردن ،حرف خودش باشه ،وای به حال بعدا،کاری که باعث پیشرفتت میشه ارو بگو باید حتما انجام بدم،و ببر محضر تعهد ازش بگیر،که درس و هر کاری که باعث پیشرفتت میشه ارو نزاره مانع بشه،تعهدم بزار خونه پدرت،ببین کی بهت گفتم،نکردی بدبختی،چون خانواده اشم،تاییدش میکنن،و از خودش بدترن