2777
2789
عنوان

شوهرم امشب یه صورتی زدم بعدم زنگ زد مامانش عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 75 پست
نزاشتم کسی بفهمه رفتم تو اتاق گریه میکردم ب حال بدبختیام 

اتفاقا باید قشقرق راه مینداختی!

اشتباه کردی 

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین باره دارم به یکی میگم این شوهر واسه تو شوهر نمیشه نه میزاره درس بخونی هم کتک میخوری تو زندگیت با هر بحثی زیر مشت و لگد لهت میکنه مادرش هم طرفشه همین الان سفت و سخت وایسا جلوشون وگرنه روزگارت سیاه هس 

نزاشتم کسی بفهمه رفتم تو اتاق گریه میکردم ب حال بدبختیام 

ای بابا!! گریه کردی؟ ضعیف و توسری خور نباش دختر من

این مرد باور و فکرش خرابه و از ریشه مشکل داره، نمیتونی درستش کنی. فرهنگ و تربیت خانوادگیشه و درونی شده تو وجودش. حتما به خانواده بگو، ماجرا رو پررنگ کن، شلوغش کن و نترس! مردها خیلی از زنان قوی میترسن! یکی از علت‌های این رفتارشون اینه که از زن مستقل و آگاه ترس دارن و میخوان زنشون رو کوچیک و ضعیف و زیردست ببینن چون توانایی زندگی پابپا و برابر با یک انسان آگاه و توانا رو ندارن.

این مشکل بسیار ریشه ایه، الان که تو عقدی باید خداروشکر کنی که متوجه شدی، تو نقش زن ضعیف و قربانی و فداکار نرو. به خودت فکر کن و قوی باش و از زندگیت حذفش کن

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

کوتاه نیا محکم وایسا بگو چون زدی زیر حرفات دیگه نمیخوامت و جدا بشیم((مطمئن باش اگه حدی رفتار کنی و وانمود کنی قصد جدایی داری پشیمون میشه) بعدشم اگه کوتاه اومد بگو بهت اعتماد ندارم باید تعهد بدی که میذاریم درس بخونم. واسه کتکشم یا به خانوادت بگو یا اگه نمیخوای شر بشه بگو ایدفعه نادیده گرفتم ی بار دیگه تکراری کنی اولین کاری که میکنم به بابام میگم