2777
2789
دکترم به من گفت اصلا خودتو زجر نده فقط۶ ماه یه بار بیا پولیشش کن گفت قرار نیست زندگیت درگیر کامپوزیت ...

خب عزیزم بعضیا به نفع خودشون حرف میزنن 

همون پولیش هم هزینه میخواد رایگان نیس که هردفعه

فقط دفعه اول رایگان هس اونم 6ماه بعد کامپوزیت

واسه من که گفت رعایت کنی موندگاریش بهتره

البته که مسواک و نخ زدن واسه دندون خوبه درکل

دکترم به من گفت اصلا خودتو زجر نده فقط۶ ماه یه بار بیا پولیشش کن گفت قرار نیست زندگیت درگیر کامپوزیت ...

من سفیدی زیاد دوس ندارم چون غیرطبیعی میشه

بیشتر واسه فاصله دندونام کامپوزیت کردم

تازه سال 88 من 15سالم بود و میشد ارتودنسی کنم ولی دکتر خودش کامپوزیت کرد برام و گفت چون لثه هات یکم ضعیفه ارتودنسی خوب نیس برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم بعضیا به نفع خودشون حرف میزنن  همون پولیش هم هزینه میخواد رایگان نیس که هردفعه فق ...

اره درسته مسواک و نخ دندون که همیشه باید زد ولی نه دیکه بعد هر چایی و قهوه من درسته فک کردم پولیش کلا رایگانه حالا اخر هفته میرم بخیه دندون عقلمو باز کنه میپرسم پولیش رایگانه یا نه 

من سفیدی زیاد دوس ندارم چون غیرطبیعی میشه بیشتر واسه فاصله دندونام کامپوزیت کردم تازه سال 88 من 15 ...

اره منم برا فاصله دو واحد کردم یه دندون چند سال پیش کشیده بودم فاصله افتاد این اواخر بین دو تا دندونام 

اره درسته مسواک و نخ دندون که همیشه باید زد ولی نه دیکه بعد هر چایی و قهوه من درسته فک کردم پولیش کل ...

حالا مهمونی که نمیشه رفت سریع مسواک زد همون که خونه خودت انجام بدی هم بهتره

نه عزیزم کسی کلا رایگان پولیش نمیکنه😁

فقط تا یه بار بعد اینکه کامپوزیت میکنی رایگانه