2777
2789
عنوان

وکیل میگه ۸۰میلیون میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 24 پست
بپسرهمسایمون با برادرم با موتور رفتن جایی ک ماشین زد زیرشون پسره ک اینطور میگفت برادرم لال شد نمیتون ...

پس این یعنی دروغ گفتن ماشین زیرش کرده تا اخر پیگیری کنید و خجالتم نداره اصلا همسایه از داداش خودت ک مهم تر نیست

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا برادرتو بیامرزه ولی به حرف وکبلت گوش نکن بخدا دیه خوردن نداره🥺

درسته که برادر شما فوت کردن ولی اون پسره که از قصد این کار رو نکرد بنظرم رضایت بدید چیزی هم ازشون نگیرید بهتره🥲

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

یه صندوق بیت المال هست توی کشو که یکسری از فوتی ها که قاتل و یا ضارب و یا علت مشخصی پیدا نمیشه و مثلا طرف فرارمیکنه و گیر نمیارنش دیه واسش از اونجا پرداخت میشه 

بنظرم با همسایتون صحبت کنید و در حضور وکیل و به وکیل تاکید کنید برای این همسایه مشکلی بوجود نیاد . البته باید شرایط گرفتن دیه از اون صندوق رو داشته باشد . کدوم شهر هستید ببخشید میپرسم اخه گفتم اگر بتونم کمکتون کنم

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
نن توماه محرم نبود

اخه تو ماه عادی دیه ۸۰۰ نیس 

۶۰۰ تومنه امسال 

تازه سالای قبل کمترم بوده

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!