2777
2789
عنوان

تو همین خونه بمونیم یا بریم تو خونه خودمون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 58 پست

حرف و حدیث رو ول کن به جهنم بزار بگن، برو روستا هم کرایه نمیذی هم کار شوهرت اونجاس،هم دخترت کودکی خوبی رو سپری میکنه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردم اینجا از هشتگرد میان تا تهران سه ساعت تو راه هستن اگر ترافیک نباشه نیم ساعت تا شهر راهی نیست

هشتگرد ساکنی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چرا نباید ؟ بنظرم خودمونم کارو سخت میکنیم برا خودمون  من یه دوستی داشتم تو روستا بود از رو اجب ...

بله راست میگی مرسی از راهنماییت

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
مثلا من اگه بزن اونجا اصلا نباید از حیاط تنهایی بزنم بیرون مگه همراه شوهرم ماشینم داریم

قانون که نیس نباید بری حالا اگه میخای حرف نشه چادر سر کن اونجا ولی برو بیرون دوروز میگن بعد ولت میکنن بخاطر مردم به خودت سختی نده ماهی دومیلیون و جمع کن طلا بخر 

سال به سال جابه جایی و بنگاه رفتن

خراب شدن و شکستن وسیله هات

هدردادن پولت

اپارتمانی که برای بچه مناسب نیست و سخته

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خانم کجا سه ساعت تا تهرانه

۲ ساعت راهه

ترافیک باشه که هلاکی

هشتگرد ساکنی؟

نه گلم مثال زدم من پونک میشینم .چند تا از همکارهای همسرم از هشتگرد میان بنده های خدا.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
نه گلم مثال زدم من پونک میشینم .چند تا از همکارهای همسرم از هشتگرد میان بنده های خدا.

بله خیلی سخته