2777
2789
عنوان

جلوی دخترم با یه نفر دعوام شد خیلی ناراحتم که دخترم دید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 18 پست

بقایایربارداری همین بچه که داری یا  سقط داشتی ؟سز شدی یا طبیعی 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم. چقد سخت این روزات. ایشالله هر چه زودتر خوب شی. صبور باش خدا باصابرانه.  یه سوال چرا این ...

از روز اول بعد از زایمان درد داشتم ولی توی سونو ها متوجه نشدن حتی فکر‌کردن سندروم روده ی تحریک‌ پذیره تا اینکه دردای رحمیم‌ خیلی شدت گرفت و چندتا دکتر عوض کردم آزمایش دادم متوجه شدن یه تیکه از جفت چسبیده به رحم 

از روز اول بعد از زایمان درد داشتم ولی توی سونو ها متوجه نشدن حتی فکر‌کردن سندروم روده ی تحریک‌ پذیر ...

عزیزم زنگ بزن مادرت معذرت خواهی کن. بچتونم بهش محبت کن تحت فشار روانی زیاد از دستت خارج بوده .عیب نداره

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس