2777
2789
جدیدا تو نی نی سایت کمد هم میفروشن😑😑😑

اشکالی داره ؟ شما برای سیسمونی فرزندتون کمد نخریدید ؟ این کمد هم برای سیسمونی پسرم بوده تخت هم داره . تمام چوب هم هست با این قیمتهای وحشتناک الان شاید بدرد کسی بخوره . شما اگر بدردت نمیخوره لزومی نداره اینجا باشی و نظر بدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکالی داره ؟ شما برای سیسمونی فرزندتون کمد نخریدید ؟ این کمد هم برای سیسمونی پسرم بوده تخت هم داره ...

حوصله ی بحث با تو رو ندارم... اینجا تبلیغ کردن یا چیزی فروختن ممنوعه..کلا تاپیک راجب این چیزها ممنوعه.. باور نداری میتونی نی نی یارو تگ کنی و بپرسی...بازار وسایله دست دوم که نی... نی نی سایته ..نه نی نی بازار.. همه ی مردم هم به قدری دارن که نخوان بیان کمده بچه ی شما رو بخرن..

در ضمن چه ربطی به کمده فرزنده من داشت این تاپیکت که میگی.. باز خود دانی.. امیدوارم فروش بره تو نی نی سایت ... 

دیگه ریپ نزن...

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
حوصله ی بحث با تو رو ندارم... اینجا تبلیغ کردن یا چیزی فروختن ممنوعه..کلا تاپیک راجب این چیزها ممنوع ...

دقیقا جاش همینجاست تو قسمت فروشگاههای نی نی سایت اگر اطلاع ندارید قوانین رو مطالعه بفرمایید 

دقیقا جاش همینجاست تو قسمت فروشگاههای نی نی سایت اگر اطلاع ندارید قوانین رو مطالعه بفرمایید 

ترجیح میدم بحث نکنم شب شیک 😊

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌