2777
2789
آقای زاهد خیلی دلم از دست مدیریت سایت (حالا شما یا خانوم تهرانی یا یک تیم بزرگ‌تر که ما خبر نداریم)‌ پر هست... احساس می‌کنم افول این سایت رو با این همه پتانسیل و این همه زحمت که از روز اول براش کشیده شد ( که خودتون هم از خیلی وقت پیش جز تیم بودید) دارم می‌بینم. من خوب یادم هست یک نامه زدم در مورد یکی از تبلیغات کنار صفحه‌ نی نی سایت (زمان مدیریت آقای علایدینی) و شما به عنوان مدیر بازرگانی جواب من رو دادید. سایت از نظر فنی در یک سال گذشته شدیدا افول کرده. سرعت خیلی بد هست و همین باعث شده که کیفیت تاپیک‌ها شدیدا بیاد پایین. چه کسانی وقت دارند برای پست شدن یک نوشته چندین دقیقه صبر کنند؟ همین که خیلی از کاربرها به خاطر مشکلات فنی دلسرد شدند، باعث شده کنترل طبیعی که روی تاپیک‌ها، هنجارها و .. بود از بین بره. همینه که دیگه ایجاد تاپیک فال گیر با شماره حساب و تبلیغ و .. اصلا قبحی نداره. همینه که نصف بخش عمومی تبلیغ هست. همین که به شهادت خیلی از اعضای سایت محتوی مفید تاپیک‌ها خیلی کمتر شده. کلوپ‌ها که بارها غیرفعال و فعال شدند... امینت سایت که شدیدا پایین هست و من خودم هر بار می‌تونم وارد کاربری دیگران بشم... سیستم جست و جوی کاربرها و پست‌ها در سیستم جدید بسیار ضعیف هست و عملا نمی‌شه موضوعات و پست‌ها و کاربرها رو پیدا کرد. لیست پست‌های قبلی و تاپیک‌ها کامل نیست و بخش «نی‌نی سایت من» اغلب باز نمی‌شه. سیستم گزارش زدن و طرز عملکردش واضح نیست. تاپیک‌ها توی زیربخش‌های مختلف کپی می‌شه. مشکلات فنی عوض شدن قالب یک ماه و دو ماه هست.. الان بیشتر یک سال می‌گذره... این همه مشکل رفع نشده و افول شدید محتوی تاپیک‌ها و کم شدن بازدید کننده یعنی یک جای کار اشتباه هست. در کنار این همه مشکل، مدام بخش به سایت اضافه می‌شه. بخش عکس و ارتباط با متخصص و فیلم و ...!! شما خودتون هم می‌دونید ویژگی اصلی این سایت تبادل نظرش هست. والا سایت‌هایی بودند با کلی مقاله و متخصص (مثلا تبیان و یا حتی ویکی‌پدیای فارسی خیلی غنی هستند در این زمینه). اینکه بخش تبادل نظر این سایت افول کنه و کلی امکانات جانبی به سایت اضافه بشه سیاست درستی نیست. نقطه‌ی قوت سایت بخش تبادل نظرش هست. در ضمن سیاستی که پیش گرفتید که به جای مدیریت سایت نقش «عمو» رو بازی می‌کنید درست نیست. شاید چندتا کاربر خودشون رو لوس بکنند. ولی سایت «عمو» نمی‌خواد.. «خاله» نمی‌خواد. «مبصر» و «آقا بالاسر » نمی‌خواد. کسی که بیاد وسط تاپیک‌ها و «حرف آخر» رو بزنه یا دعوا صلح بده. یادمه یکی از کاربرها توی یک تاپیک طنز نوشته بود: دقت کردید وقتی ما داریم حرف می‌زنیم و آقای زاهد پیداش می‌شه انگار ما کلاس اولی هستیم و اونا کلاس پنجمی؟! واقعا همین طوره! اگر دوست دارید محتوی‌ بخش تبادل نظر مدیریت بشه با وضع قوانین و دنبال کردنشون می‌تونید بهش دسترسی پیدا کنید. ولی اینکه یک فرد از بالا بیاد و توی تاپیک‌ها «نقش مبصر» رو بازی کنه از دید من توهین آمیز هست. خیلی از کاربرهایی که با برای تبادل نظر و نه وقت کشی به سایت می‌یان، از چنین برخوردی خیلی ناراحت و دلسرد می‌شن. یک سیستمی که مدت‌ها در این سایت بود و به نظر من خوب بود این بود که حرف‌هایی که معمولا در محیط رسمی تحمل نمی‌شه (یادداشت‌های انتقادی عموما) برای چند روز بود و یک تبادل نظری (چند ساعته تا چند روزه) می‌شد ولی در نهایت برای اینکه باقی نمونه و پاتوق نشه تاپیک‌ها بعد از چند روز بسته می‌شد. یعنی تحمل برای گفت و گوی چند ساعته‌ی کاربرها در مورد اکثر موضوعات بود که از دل همین بحث‌ها نتایج و دوستی‌های خوبی به دست می‌یومد. با توجه به تحمل عمومی فضای مجازی و کاربرها و ... روش خوبی بود. این رو از ته دلم می‌گم. من این سایت رو خیلی دوست دارم. برای تمام کسانی که از روز اول ایده‌ی این سایت رو داشتند و تا حالا براش زحمت کشیدند احترام زیادی قایلم. مطمین هستم در طول فعالیتش زندگی زن‌های زیادی رو بهتر کرده. مطمین هستم برای بعضی‌ها نقشی کلیدی داشته! من با خانومی توی سایت همکلام شدم که رسما توی خونه زندانی بود و اجازه‌ی دیدن پدر و مادرش رو هم نداشت ولی توی سایت بود! می‌دونم اینا رو بهتر از من می‌دونید.. خیلی دلم می‌گیره که می‌بینم به وضوح سایت داره خراب و خراب‌تر می‌شه. این قضاوتی نیست که بعد از دو سه ماه باشه و به خاطر بی‌صبری باشه. به خاطر درک نکردن ملزومات ارتقای سایت باشه... این یک انتقاد واقعی هست. سعی کردم نگرانی و انتقادم رو با ساده‌ترین شکل ممکن بنویسم. می‌فهمم که خوندن انتقاد کلا کار آسونی نیست. به خصوص وقتی آدم زحمت می‌کشه... سعی کردم بی‌احترامی نکنم. ولی حرفم خیلی مهم هست. خواهش می‌کنم بهشون فکر کنید و اینو بدونید که این حرف‌ها، درست و یا غلط، از طرف یک کاربری هست که مثل خیلی‌های دیگه با تمام انتقادهاش، دلسوز سایت هست.
ممنونم برخی مواردی که نوشتید با شما هم عقیده هستم و برخی را قبول ندارم. مشکلات فنی در یک سال گدشته خیلی به سایت اسیب زده و میزند، قبول دارم. بخش های زیادی هست که هیئت مدیره اصرار به ایجاد داره و من به عنوان عامل بازدارنده شناخته شدم که مانع ایجاد انها می شوم. من هم موافقم که باید بخش مهمی مثل تبادل نظر بی اشکال بشه بعد بخش های جدید اضافه شوند. اگر از بازی با کلماتی مثل مبصر و عمو بگدریم، تبادل نظر ما بی مبصرترین تالار گفتگو هست. همین اتفاق، نتیجه منفی و مثبت داره. سعی میکنیم کمتر دخالت کنیم در موضوعات و بحثها. از طرفی وقتی مشکلی پیش میاد راهی به جز ورود به بحث و ختمه دادن به آن وجود ندارد. در خانواده هم اگر دو عضو خانواده ارتباطشان دچار مشکل شود، شخصی از همان خانواده وارد گفتگو می شود. من نقد شما را در این مورد نمی پذیرم. در این هفته اتفاق خوبی برای تبادل نظر می افتد که الان در حال تست هستیم و به محض رفع باگ ها، سرعت تبادل نظر در گوشی ها و تبلتها بسیار مطلوب خواهد شد. نسخه موبایل تبادل نظر تو همین هفته تقدیم می شود
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقل قول: سعی کردم نگرانی و انتقادم رو با ساده‌ترین شکل ممکن بنویسم. می‌فهمم که خوندن انتقاد کلا کار آسونی نیست. به خصوص وقتی آدم زحمت می‌کشه... سعی کردم بی‌احترامی نکنم. ممنونم از نقدتون. شاید همه رو دربست قبول نکنم ولی از اینکه به فکر سایت خودتون هستید و دلتان می خواهد پر رونق و مفید باشد، متشکرم و این یک شهروندی مسئول است که نقد می کنید و من هم تشکر میکنم از شما.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir