2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرین این تبادل نظرارو هی باید بالا نگه داریم که گمش نکنیم یعنی؟؟ خیلی مسخره شده لااقل یه جا منوئل بزارن طریقه ی کار با این قالب جدیدو یاد بدن! الان این تبادل نظرا هنوز اون قلبه بالاش هست خب کجا آرشیو میشن؟؟
سلام به همه مامانای گل و دوست داشتنی داره کم کم تابستون میشه و برنامه ریزی واسه کلاسای تابستونی شروع میشه حالا اینکه بچمون به چی علاقه داره و کجا کلاس چی بره بهتره رو که خودتون باید تشخیص بدید امــــــــــــــــــا پیشنهاد من فقط و فقط واسه اوناییه که توی رفتار بچشون علاقمندی به انجام کارهای خلاقانه یا ساخت چیزهای جدید میبینن هست. صنایع رباتیک آراد برای هر گروه سنی از 3 سال به بالا یک پک ویژه آموزشی داره و در تابستون هم کلی کلاس آموزشی داره برگزار میکنه با قیمتهای خیلی مناسب. پیشنهاد من برای کوچولوهای علاقمند ثبت نام در این کلاسها در ایام تابستون هست که هم یک کلاس خلاقیت محسوب میشه هم در انتها یک ربات خیلی جالب میسازند و هم اینکه پی میبرید که آیا کودکتون علاقه و استعداد در این زمینه داره و ادامه بده بهتره یا خیر.... برای مشاوره و آگاهی از کلاسها با ما تماس بگیرید: 09354434333
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
سلام مهرشین جان میشه دستورشو هم بگی
خدایا نمیخواهم دخالت کنم اما... وقت خلقت زن... شاید باید از ظرافت دستاش صرف نظر میکردی ونیزه میکاشتی سرانگشتانش آنقدر تیزکه حلقوم سگ هایی که بی قلاده خلقشان کرده ای را با ظرافت بدرد..
من اصلن گوشتی نیستم و عاااااشق این مارگاریتام! وای الان که فصل گوجه و ریحونو سیر تازه س.. من دارم ضعف میکنم.. کی برم درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی دستور خاصی هست شیرین برای تبدیل مقدار مایه خمیری که اینطوری باید عمل بیاد با اون فوریا؟؟ من از اول از فوری استفاده کردم البته میدونم برای مثلن یک کیلو آرد یه قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری لازمه ولی دقیقشو نمیدونم.
2810