2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این برای مامان سایناست:

مرسی از تعریفت عزیزم. ژله من خیلی هم تعریفی نبود ولی چون خواستی میگم.... چهار رنگ ژله + ژله آلوئه ورا که هر بار حدود کمتر از نصف بسته اش رو درست کردم. یعنی بصورت لایه ای. اول ژله پرتقال رو ریختم وقتی بست کمی ژله آلوئه ورا که با شیر رنگش سفید شده روی اون میریزیم و بعد لایه بعدی (البته لایه ها بصورت کج) یعنی باید ظرف رو کج قرار بدی و بعد از بستن هر لایه یکم بچرخونی به همین ترتیب کل ظرف پر میشه

نکته1: ژله ها رو باید غلیظ درست کنی یعنی از اون مقدار آبی رو که روی بسته نوشته کمتر بریزی (برای هر بسته کامل یک و نیم لیوان آب).

نکته 2: ژله آلوئه ورا رو با آب جوش حل میکنیم و برای تغییر رنگش باید شیر اضافه کنیم که اضافه کردن شیر باید بعد از خنک شدن کامل ژله انجام بشه وگرنه ژله بریده میشه. (حتی اگر ولرم باشه) بنا براین برای ریختن شیر عجله نمی کنیم

نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!
وای وای چه میرزا قاسمییییی، سبزی خوردن کنارشو بگووووو.

قاصدک جون کیک مرغ طعمش خوبه، من تا حالا جرأت نکردم درست کنم. فکر میکنم اینم از اوناست که ممکنه به ذائقمون نخوره.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
شیرین جون مزه کیک مرغ یه جورایی مثل سالاد الویه است حتی به نظر من می شه از سالاد الویه پرسس هم استفاده کرد شاید خوشمزه تر هم بشه
کیک مرغ خوشمزه است به شرط اینکه همون روز خورده بشه اگه قراره بمونه برا روز بعد توش پیازچه نریزین پیازچه که توش می مونه مزه اش خراب میشه
به به به
مردم از گشنگی
1.شیرین خمیر یوفکا رو از کجا خریدی؟؟؟؟؟؟
2.سمیه جون شما خمیر سمبوسه رو از کدوم قسمت هایپر خریدی؟؟؟؟من رفتم شهروند بیهقی می خواستم ببینم داره اما نمی دونستم کدوم قسمت و بگردم هههههه
3.شیرین مزه ی کیک مرغ عالیه حالا من برعکس قاصدک بهت می گم باید کیک مرغ بمونه تا خوشمزه تر بشه اگه همون که درست می کنی سرو کنی هم لایه ها از هم وا میشه هم مواد مزه هاشون با هم قاطی نمیشه مخصوصا پیازچه اش باید مزه اش به خورد مرغا بره

من تو همه ی مهمونی هام درست می کنم امکان نداره کسی بدش بیاد
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
بستنی انبه

آپلود فایل و عکس

توپک تن ماهی

آپلود فایل و عکس

بستنی سرخ شده

آپلود فایل و عکس

آپلود فایل و عکس
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
توپک تن ماهی چیه عزیزم. مثلا شما دانشجوی این مملکتی!
تونا بالز!!

مرضیه بستنی سرخ شده خوشمزه است؟؟

این سس شکلاتت هرشیزه؟
الان هرشیز خیلی گرون شده من دلم نمیاد بخرم!! یه مدل ایرانی اش اومده نمیدونم بخرم یا نه. مزه هرشیزو میده یا نه.
خالم یه مارک بارز خریده بود ایرانی فاجعه بوددددددد فاجعه.
من همینم که میبینی!
جواب سعیده که قبلا تو کلوپ دادم: نه پیازش کافیه. متوسط باشه.

این تونا بالز و فراید آیس کریم ( اینو از ترس ماری گفتم! ) چقدر شبیه همنننن. با هم سرو کنی قاطی شن چه شودددد.

خمیر یوفکا رو از تو گلبرگ یه مغازه پروتئینی خریدم. همینجوری هم رو دستم مونده.

مرسی از توضیحاتتون راجع به کیک مرغ.
دستوری که خودتون امتحان کردید رو هم بنویسید.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
مریم جون کی گفته من دانشجوام شایعه اس باور نکنین ههههههههههه

بستنی سرخ شده هه خیلی خوب بوب ولی به قول امیر کم چرا درست می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره سس شکلاتم هرشیزه مگه چند شده؟؟؟؟؟؟؟برا من داره تموم میشه

من برا کیک مرغ از دستور خاستی استفاده نمی کنم
مرغ پخته رو ریش ریش می کنم پیازچه و گردو رو بهش اضافه می کنم و با سس مایونز و ماست سون قاطی می کنم و لایه لایه رو نون تست میزارم و حتما بعدش تو یخچال میزارم برا چند ساعت چون اگه همون موقعه سرو بشه لایه ها از هم باز میشه

و بعد نوش جان وووووووووووووم

سس شکلات من یه بار بارز خریدم افتضاح بود زودم تموم شد
مریم تو که پولداری هرشیز بخر حالشو ببر تازه برات کلی میمونه چون خیلی غلیظه
من اگه هرشیز بخرم 2 روزه تمومش می کنم!! همرو خالی می خورم.

من فعلا دارم از شکلات های عیدمون استفاده می کنم. هر وقت سس شکلات لازم داشته باشم چند تا از اونهارو بن ماری آب می کنم. جالبه که جواب میده و خیلی خوب هم تمپر میشه!!
من همینم که میبینی!
2810