2777
2789
عنوان

رفتار با خانواده شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 38 پست
سلام دوست عزیز ب نظر من بارگله و شکایت نگو ولی حرف دلت رو بهشون بفهمون حتی شده ب شوهرت درد و دل کن و ازش بخواه با خانوادش مطرح کنه اینطوری ک حرف نزنی بعدا اعصاب خودت رو داغون میکنی و پشیمون میشی ک چرا حرف دلم رو نزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره درست میگی من محتاج یه بشقاب غذا شون نبودم چون تمام فامیل خودم بهم زنگ زدن و دعوتم کردن و گفتن هر چی هوس کردی بگو برادرت کنیم ولی اونا چی دلشون آمد با منی که برای همه کارها شون اولین نفر سر پام انقدر نا مهربون باشن
انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن
با شوهرم درد و دل کردم بهش گفتم اونم گفت اره ولی سرشون شلوعه بوده و اینا مدیون کردم بهشون نگه اخه اگه با حرف شوهرم بخوان برام کاری بکنند که نمیشه محبت
عیب نداره همین ک ب شوهرت گفتی بنظرم کافیه اونم در جریان قرار میگیره و حواسش جمع میشه رو کار خانوادش اون وقت اگه از چیزی ناراحت بشی اونم باهات هم عقیده میشه اونوقت دیگه ناراحت نیستی ک اونا بهت توجه نمیکنن همینکه بدونی پسرشون ناراحته و حرف تو رو شوهرتب اونا بگه برای عزت نفس خودت بهتره تا اینکه خودتو کوچیک کنی و خودت ازشون درخواست محبت داشته باشی
من دلم برای شوهرمم می سوزه میگم اونم الان جلوی من سر افکنده شده چون نشون دادن که شوهرم هیچ کس رو نداره
سعی کنید اهمیت ندید آدمای اینجوری با رفتارشون میخوان شمارو ناراحت کنن و وقتی ببینن ب هدفشون رسیدن خوشحال میشن پس بهشون نشون بدید ک براتون مهم نیست و شما در همه حال خوشید
حرف از نامهربونی نزن که ادمای این دوره زمونه کمتر بویی از انسانیت بردن و فقط به فکر منافع خودشون هستن.اما گاهی اوقات و شاید اکثر اوقات نامهربونی راهی رو از پیش نمیبره بلکه شرافت و انسانیت رو پایین میاره و اینکه جواب نامهربونی رو با مهربونی دادن باعث عزت نفس و بزرگی ادما میشه تو سعی کن باز با مهربونیات اونا رو خجالت زده کنی عزیزم نگران هیچی نباش اون بالاییه شاهد همه چیز هست.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
زیبا جون با منم بعضی مواقع از این رفتارها شده ولی من همیشه میگم دست بالای دست بسیاره...نوبت شما هم میرسه... همیشه به موقع تیرتو به هدف بزن...چون اگر گلایه کنی میگن وظیفه ما نیست برات کاری بکنیم ولی وظیفه پسر هست که به پدر مادرش برسه...ج
طلا حرفات خیلی ارومهکرد چون من به اون دنیا خیلی معتقدم و اگر کاری میکنم بیشتر به خاطر اون دنیاست ولی بارداری هم حسابی حساسم کرده
مامان خودم هر روز برای عروسش غذا درست می کرد بعد از زایمان هم تا 40 روز خونه مامانم بود هممون کمکش کردیم
2810