2777
2789
عنوان

شامپو برا موهای کراتینه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 205 پست
🤐🥶

سردمه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سردمه

اینجا خیلی سرد شده 🥶

در ورودی و باز،کرده بودم خونه تهویه شه 

خونه قندیل بسته 

تا دیروز کلا پاییز نداشتیم باورت میشه 

از امروز هوا نشون داده پاییزه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خیلی دلم بلاش تنگ شد میگمممم  چرا سوالاش جمع نمیکنه یه باره بگه😂 پارچه گل گلی بفروش بش🤣🤣🤣

یهوووو میگه 

عه 

بیکارم 

برم اینو به مانا بگم سرگرم شم😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

دیگه حرف وانداختی چیزی که نباید وگفتی👺

بخدا به خودت ریپ زدم عخشششششش😪

منم رفتم پارک سینوسام درد گرفت سرد شده ولی تو خونه گرمه

الهی عزیزم 

چای گرم بخورررررر

خونه مام گرمه 

تا برم بیرون دو هواییه میشم 

منم مشکل سینوزیت دارم 

اصلا داغون میشم

دیگه حرف وانداختی چیزی که نباید وگفتی👺

چقد دلم مسافرت میخواد 

منزل لا وقت 🥲

قصدش سرگرمی توعه یه وقت قبض موبایلش زیاد نیاد😅

زرنگه 

میره رایگان میزنع 

حالا بین حرفاش میگم 

کنتور نندازه 😄

مبگه رایگانه 😌

قصدش سرگرمی توعه یه وقت قبض موبایلش زیاد نیاد😅

فردا برم خونه مامان بگیرم 😁

والا همه اینا مال توعه😨خوشبحالت والا چقدر زیاد سوغاتی میدن فامیلا اون شیرینی پیچ پیچی مال من

اره عمم گفته این واسه ماناس 

گفتم دست بزتید کشتمتون 😄

فردا بعدظهر اول برم خونه مامان بعد خونه عمه باید یسر برم پیشش هم تشکر کنم 

اون شکلات مال خودت دوسندارم تو زنجبیله 😝

2810