2777
2789
عنوان

شامپو برا موهای کراتینه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 205 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی ممنونم من موهام پرحجم نیست خیلی فقط چون لایت کردم خشک شده بر اثر دکلره میخاستم برم احیا ولی ...

موی دکلره شده رو کراتین نمیکنن بوتاکس میکنن که مثله کراتین صاف نمیشه 

اگه مو‌سوخته یا موخوره داره احیا تبلیغه الکیه

فقط اگه خیلی خشک شده با کراتین و بوتاکس خیلی نرم میشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ارایشگره من که گفت شامپو بدون سولفات نیازی نیست  فقط گفت ماسک بزنم و روغن ارگان مشکلی هم نداش ...

خود ماسکم با روغن ارگانه   روغنشم جدا میزنم 

من مدرک احیا و صافی کراتین مو گرفتم هفته پیش 

دلم برات تنگ شده

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
موی دکلره شده رو کراتین نمیکنن بوتاکس میکنن که مثله کراتین صاف نمیشه  اگه مو‌سوخته یا موخوره د ...

اگه بوتاکس کنیم نرم میشه موهامون؟ من موهام هم وزه هم موجداره و به شدت خشک. کراتین که هم میریزونه هم حجم موهارو کم میکنه. شما بوتاکس کردین چجحوری بود؟

اگه بوتاکس کنیم نرم میشه موهامون؟ من موهام هم وزه هم موجداره و به شدت خشک. کراتین که هم میریزونه هم ...

من همش کراتین میکنم ، اگه مو خشک باشه یکم بوتاکس هم به کراتین اضافه میکنن

وقتی بوتاکس کنید موهاتون نرم میشه اما مثله کراتین صاف نمیشه  

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من هم ارغوان خوبی جان دلم

قربونت برم تو خوبی

پسرت خوبه

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
2810