2777
2789
والا دکتر هلاکویی میگفت تو امریکا و کانادا این کار غیر قانونیه و حتی رورویک تولید نمیشه اصلا به ستون فقرات بچه فشار میاره ولی اگه میخاین بذارین یه ماه دیگه صبر کنین شش رو پر گنه بعد ..فک کنم بهتر باشه
اسرار نهان را نه تو دانی و نه من....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره اصلانزاریش ویه جوردیگه سرگرمش کنی .به عواقب ایندش نمی ارزه
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.
رورویک به نفع مادر و به ضرر بچه س! پومن بعد از اینکه سر سیسمونیم رورویک خریدم تازه فهمیدم که این وسیله مضره و در اروپا ممنوع شده. البته خدا رو شکر پسرم هم علاقه ای به نشستن تو وش نداشت و سرجمع دو ساعت هم توش ننشست. هرچند که خب بخاطر ننشستن توی رورویک مادر وقتش بیشتر درگیر بچه میشه. اما در عوض هم زود راه افتاد و هم چاق و بی تحرک و تنبل نشد. بچه یکی از اطرافیانم همش توی رورویک بود و مامانش به کارهاش می رسید. اما باعث شد فوق العاده کم،تحرک بشه و تپل. دیر راه افتاد. و از همه مهمتر کلی مشکلات اندامی ستون فقرات و پا پیدا،کرد طفلکی که تا الانم که هفت سالشه درگیرشه.
LilySlim Weight charts