2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی سه سالگی فرشته های اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 44 پست
سلام دوستان
من با کافه خلاقیت ماهور تماس گرفتم و شرایطش رو پرسیدم. بهترین حالتی که برای ما خوب و به صرفه هست اینه که هر مادر و کودک نفری 30000 تومان می دیم که این بابت جا هست. و بقیه چیزا با خودمون باشه. کیک و عکس و فیلم و موزیک و هر چی که بخوایم. یعنی کلن شاید برامون حدود 40000 تموم بشه با خرجی که خودمون می کنیم.
اونا عمو موسیقی هم دارن 2 ساعت 200 هزار تومن، فیلمبرداری دارن 150 تومن و اگر بخوایم کیک و ... ولی خب به نظرم اینکه می تونیم هیچ کدوم رو نگیریم و خودمون موزیک بزاریم و خوراکی ببریم خیلی خوبه. جمعه 16 و جمعه 23 هم می تونیم برگزار کنیم.
به نظر من اینجا خوبه و شرایطش خوبه. نظرتون رو زود بدید و حضورتون رو قطعی کنید تا قبل از اینکه این روزها رو هم از دست بدیم رزرو کنیم. هر کسی هم خواست ببینه بریم با هم ببینیم و رزرو کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسیه جون ممنون بابت پیگیریهات و زحمتات.....

میشه منم یه پیشنهاد بدم؟! من بیشتر با نظر پانی جون موافقم......

یعنی همون پارک و فضای باز و یه ظهر جمعه!

به نظرم دیگه هوا اونطور سرد وحشتناک نباشه .... مثلا دیروز که جمعه بود و منم بیرون بودم خیلی از هوا لذت بردم و به نظرم خوب بود. من پیشنهادم " پارک لاله" هستش. هم تقریبا مرکزه و به همه خوش مسیره و هم می تونیم از یکی از آلاچیق هاش برای دورهم جمع شدن استفاده کنیم. اگه قرار رو برای قبل ظهر بزاریم که چه بهتر. یه کیک هم از همون " شیرینی تمشک" که تو کارگره میگیریم و تو ظرف یکبار مصرف تقسیم می کنیم و همونجا هم می خوریم وتمام!

اینم سایت تمشک : http://www.tameshksweet.com/

برای کادو هم یا هماهنگ می کنیم همه مثلا کتاب بگیریم یا اینکه یکی مسئول بشه و برای همه یه کادوی یه شکل بگیره. به نظرم اینطوری همه درگیر تولد میشن و هر کس مسئول یه چیزی میشه و زحمت تولد رو دوش یه نفر نمی افته. برای فیلم و عکس هم که ماشالله همه الان دوربین های موبایلاشون حرفه ایه و برای اونم مسئول تعیین می کنیم که از همه فیلم بگیره. یا اینکه هر کسی برای خودش.....

من بیشتر تمایل دارم که باباها هم باشن. چون کنترل بچه ها اونطوری راحتتره. تازه بعد خوردن کیک می تونیم باباها رو با بچه ها بفرستیم زمین بازی و خودمون یه گپ کوچولو بزنیم!

نگار جون مرسی که اومدی
من خودم هم با فضای باز موافقم و پیشنهادش رو دادم ولی خب خیلی استقبال نشد. اونطوری هم هزینه هامون پایین تره و هم باباها هستن و هم متفاوته. ولی خب فضای سربسته هم یه آرامش و راحتی داره که پارک نداره.
حالا بیاید یه کاری بکنیم، ببینید الان دو تا گزینه داریم، یکی کافه ماهور و یکی فضای باز. هر کس بگه که کدوم براش اولویت داره و اینکه اگر بقیه چیزی به جز نظر اونو داشتن باز هم شرکت می کنه یا نه. مثلن نظر من اینه:
من با فضای باز موافقم. با کافه ماهور هم موافقم و در هر صورت می خوام شرکت کنم. جمعه 16 اسفند هم برام بهتره.
منم با فضای باز موافقم. به شرط مساعد بودن هوا.اگه قرار بر این شد که باباها هم باشن که جمعه بهترین گزینه است. فرقی هم نمی کنه کدوم جمعه. اما اگه باباها نبودن که با وسط هفته موافقم. در هر حال به شرط فضای باز تو تولد دسته جمعی شرکت می کنم.

برای مساعد بودن یا نبودن هوا هم بنا بر هر روزی شد برای پیش بینی در خدمتم!!! (امضاء : یک مامان هواشناس!)
ﺩﻭﺳﺘﺎﻱ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻦ ﺧﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻠﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﻳﻪ ﻧﻆﺮ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺷﻨﺎﻳﻲ ﺍﻭﻝ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﻪ و ﻓﻀﺎﻱ ﺑﺴﺘﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺒﺎﺏ ﺑﺎﺯﻱ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺎ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﺟﺎﻫﺎ ﻧﺮﻓﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﻧﻲ ﻣﻴﻜﻔﺖ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺒﺎﺏ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺳﺎﻋﺘﻲ ﺷﺶ ﺗﻮﻣﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﻆﺮﻡﺷﺮﺍﻳﻂﺶ ﺧﻮﺑﻪ
ﻳﻪ ﻛﻴﻚ ﻫﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺑﺪﻳﻢ و ﻓﻴﻠﻢ ﻭﻋﻜﺲ ﻫﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﻜﻴﺮﻳﻢ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺍﺵ ﻫﻢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﻴﺸﻪ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻣﺮﻳﺾ ﺷﺪﻥ و ﻛﻨﺘﺮﻝ ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ
ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻓﻀﺎﻱ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺪ ﻧﻴﺴﺖ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻓﻀﺎﻱ ﺑﺎﺯ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺑﻴﺎﻡ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺍﻣﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺒﺎﺏ ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ ﺣﺘﻤﺎ میام
رویا جان نمی دونم پانی کجا رو می گه. احتمالن یکی از خانه اسباب بازی های شهرداری هست که ساعتی شش تومنه. اگر اینطور باشه اون دو سه جایی که من دیدم خیلی تر و تمیز و به درد خور نیستن.
پانی جون اگر جایی مد نظرته بیا اطلاعات دقیق بده شاید گزینه ی خوبی باشه.
در غیر این صورت فضای بسته مون در حال حاضر کافه ماهور با سی تومن ورودی هست. رو این نظر بدید
منم اگه فضای بسته باشه حالا خانه بازی یا کافه ماهور حتماً میام اگه وسط هفته هم باشه چه بهتر ولی اگه پارک باشه چون همسرم نمیاد کنترل سارا برام سخته و همش باید دنبالش باشم و عملاً از تولد ما چیزی متوجه نمیشیم،در مجموع همسر من چون خجالتی و معذبه تولد گروهی نمیاد
من با کافه ماهور موافقم،درسته که بابت جا سی تومن میدیم ولی دیگه لازم نیست مثل فضای باز دنبال بچه ها بدوییم،کیک و فیلم و عکس هم که با خودمونه،میتونیم یه غذای ساده مثل سالاد اولویه یا سالاد ماکارونی هم ببریم،اگه میخواید وسط هفته نباشه منم با جمعه ١٦ اسفند موافقم
دوستان اعلام حضور کمرنگه. من الان نمی دونم چه تصمیمی باید بگیریم؟؟ چند نفر هم که اول تاپیک اعلام آمادگی کردن الان نیومدن بگن که با چه شرایطی موافقند. همش سه چهار نفر نظر دادن.
2810