2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی سه سالگی فرشته های اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 44 پست
آسیه جان منم با وسط هفته مشکلی ندارم عزیزم. با رویا هم که تلفنش رو دارم صحبت کردم فکر کنم برآورد هزینه ها مهم باشه . اگه زحمت بکشی و بگی نفری چه قدر باید بدیم تصمیم گیری راحت تر میشه (هر کدوم جدا باید پول بدیم مادر و بچه ؟)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام.
این هپی هاوس گویا مشکلی با تولد دسته جمعی دارن و یا هر چیز دیگه که نمی دونم. از یک هفته قبل که زنگ زدم و با یه آقایی حرف تا گفتم تولد دسته جمعی پرسید: برای نی نی سایت؟ گفتم آره. گفت باید با خانوم بنکدار هماهنگ کنید و شمارش رو داد بهم. گویا زن و شوهرن. مبایله که اصلن در دسرس نبود و یا جواب نمی دن. هر قدر هم زنگ می زدم اونجا همش می گفتن نیومده و میاد و از این حرفا. دوباره دیروز زنگ زدم بازم آقاهه بود. بهش این چیزارو گفتم. گفت دختر ما مریضه خانومم درگیر بوده. شما شماره بده تا نیم ساعت دیگه باهاتون تماس می گیریم. گفتم حالا شما هزینه هارو به من بگید. گفت باهاتون تماس می گیرم. و البته تا امروز هم تماس نگرفت.
حالا من الان دو روزه که تو یه فکر دیگه ای هم هستم و اومدم با شما مشورت کنم. یه تولد کم هزینه و متفاوت.
نیمه ی دوم اسفند هوا انقدری گرم هست که بشه تو هوای آزاد رفت. اگر موافق باشید می تونیم تو یه پارک با حضور باباها و هرکی که خواستیم یه جشن باحال بگیریم. هر کسی هم مسوول آوردن یه چیزی می شه، کیک، بادکنک، خوراکی، وسایل سرگرمی، دوربین عکس و فیلم، موزیک تولد ، برف شادی، فشفشه،و ...هر کسی هم برای بچه ی خودش یه کادوی کوچولو میاره که تولدمون کادو هم داشته باشه.
نظرتون چیه؟ استقبال خیلی کم بوده از تاپیک ها! بچه ها کجایید؟ من که با 5 نفرم پایه ام.
آسیه جون،اینم ایده خوبیه،منم الان یادم افتاد کافه خلاقیت مادر و کودک تو سعادت آباد هم تو منوش پکیج برگزاری جشن هم داره،البته من خودم تا حالا نرفتم ولی دیدم که مامانای نی نی سایتی اونجا قرار میذارن بعضی وقتا،خانه بازی برای بچه ها هم داره،فکر کنم بد نباشه یه سؤالی هم از اونا بپرسیم
آسیه جااااااانم خیلی ممنون که پیگیر هستی.
عزیزم هزینه های هپی هاوس خیلی بالا میشه برای ما که تعدادمون کمه.
به نظر منم یه خانه اسباب بازی بریم ویکی دوساعتی بچه ها بازی کنن و ما هم کنار هم باشیم و ازشون عکس و فیلم بگیریم (من خودم میتونم هر دوشو بیارم) و اگه بشه یه کیک هم با شمع و بادکنک میاریم و یکمی هم خوراکی حالا هرکی هرچی میتونه بیاره خووووبه و بهشون خوش میگذره
2810