2777
2789
۹ کیلو هست. ولی پسر شما فکر کنم چون تپلی حرکت براش سخته پسر من تنبله. حتی غلط نمیزنه بازم کوچولو شما زرنگتره
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از خواب بهش غذا بده سیر بشه بخوابه اگه عادت کنه به بیدارشدن تا دو سالگیش باید بیدارشی نصفه شبا نذار عادت کنه
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
هر چقدم که به دخترم غذا بدم بازم شب بیدار میشه ... البته یه مدت بهتر شده بود بردمش مسافرت دوباره اینجوری شده ؟؟؟ aram جان یکم کمکش کن مثلا دستتو بزار پشت پاش تا یاد بگیره باید به یه جایی پاشو تکیه بده . یکم ورزشش بده تا ماهیچه هاش قوی تر شه .
دخترمنسینه خیزنرفت2ماهه داره4دستوپامیره تازه4تادندون دراورده16ماه هم 1سالش میشه شباهر2ساعت بیدارمیشه منم خسته شدم بس که بیدارمیشه البته یه مدته کمترپامیشه ولی همش بیدارم میکنه منم خسته شدم بی خوابی
سلام[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]