2777
2789
عنوان

شکل ظاهری یامورفولوژی اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9339 بازدید | 33 پست
نی نی گل جون فقط به ارولوژنشون بده این دکترابعضیاشون هیچی حالیشون نیست اگه تهرانی حتما برو پویان
خدا جون بابت دخمل خوشگلم ممنونم ازت هیچ وقت اد امید‌خدا نا امید نشید‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هم یک بار سقط داشتم دکتر زرگر که دکتر اورولوژ هست گفت به خاطر کم تحرکی و یا ترکیب اسپرم غیر نرمال با تخمک بوده . شوهر دوستم هم کم تحرکی داشت رفت پیشش 2 ماه قرص خورد و بار اول اقدام حامله شد. شوشو من هم داره قرص مصرف میکنه حتما به شوشوت بگو بره پیش دکتر و زیر نظر اون باشه . مطب دکتر زرگر تو بلوار کشاورز جنب بیمارستان ساسانه. تا ظهر وقت میده بعد باید بشینی نوبتت بشه دکتر با تجربه ای هست .
نی نی گل جون باعث سقط میشه یعنی نمیتونه تخمک رو کامل بارور کنه البته خداروشکر همسر شما اسپرم نرمالم ...

سلام همسر من ابنورمالش 95 درصده

چکار کنم  یج شدم

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
سلام همسر من ابنورمالش 95 درصده چکار کنم  یج شدم

شما باردار شدي عزيزم؟ 

همسر من موفولوژي نرمالش صفره ١٣ ماه اقدامم بازدار نشدم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
شما باردار شدي عزيزم؟  همسر من موفولوژي نرمالش صفره ١٣ ماه اقدامم بازدار نشدم

عزیزم همسر منم صفر بود چیزایی که ما رعایت کردیم یکی تغذیه که اصلا غذای بیرون مخصوصا فست فود نخورد روغن فقط روغن کنجد و زیتون ، میوه و سبزیجات زیاد،خوردن عسل هرروز،خوردن کاسنی و شاطره،کم کردن وزن، خنک نگه داشتن بیضه ها

عزیزم همسر منم صفر بود چیزایی که ما رعایت کردیم یکی تغذیه که اصلا غذای بیرون مخصوصا فست فود نخورد رو ...

همسر من وزنش اصلا بالا نيست 

ما هم تغذيه و خنك نگه داشتن بيضه رو شروع كرديم دكترش هم دارو داده همسرم ميخوره 

ولي دكتر همسرم خيلي نااميدانه حرف زد اولا كه گفت ivf دوما هم گفت با اين اسپرم باردار هم بشيد سقط ميشه

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
همسر من وزنش اصلا بالا نيست  ما هم تغذيه و خنك نگه داشتن بيضه رو شروع كرديم دكترش هم دارو داده ...

خیلی خوبه رعایت کنین سعی کنین استرس نداشته باشین والا به ما هم گفت احتمالا ای وی اف جواب بده حسابی ناامیدمون کرد ولی دست خداست 

2810