2777
2789
عنوان

بازارچه نی نی سایت

2573 بازدید | 52 پست
در راستای نوسازی نی نی سایت، بخش بازارچه به سیستم جدید منتقل شد.
هر کاربر عضو نی نی سایت می تواند در بازارچه نی نی سایت کالا یا خدمات خود را عرضه کند.

کسانی که که می خواهند لوازم اضافی منزل خود را بفروشند یا فروشندگانی که به صورت حرفه ای کار فروش انجام می دهند.

دسته بندی های مناسب مشاغل مختلف ایجاد شده است. مهدکودک ها، پزشکان و مراکز درمانی می توانند آگهی های یک ساله سفارش بدهند و با هزینه کم یک سال در نی نی سایت صفحه خودشان را داشته باشند.

الان می توانید اگهی خود را سفارش دهید.
آگهی ویژه یک ماهه تا پایان بهمن، رایگان ثبت می شود و فعلا برای آگهی هزینه ای دریافت نمی شود.

از ساعت 10 تا 13 امروز نی نی یار یک پاسخگوی سوالات شما خواهد بود.

مثل همیشه، انتقادات شما، روشن کننده مسیر کاری ماست.
http://bazar.ninisite.com/
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام
روز شما بخیر

من ی جنس داشتم تو بازارچه نی نی سایت اگهی داده بودم و الان فروختمش ، حالا نمیتونم علامت بزنم که فروخته شده ! چیکار باید بکنم ؟
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
http://www.ninisite.com/users/bazaar/

ببینید اینجا ؛ هیچ علامتی نیست که من اگهی ام رو خذف کنم !
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اونجا که من شماره موبایلمو گذاشتم دیگه مشکلی پیش نمیاد ؛ خودش خودکار حذف میشه !
محدودیت نیست
هر نیم ساعت یکبار اگهی ها در طول ساعت کار ادرای چک و تائید می شود

اگهی ویژه ثبت کنید بدون توجه به واریز هزینه . . هزینه دریافت نمی شود فعلا
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810