2777
2789

بیاید از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

من خودم بچم خیلی کوچیکه اما دوستم روزانه ۵ تا کلمه زبان اینگلیسی یاد میگرفت از توی گوگل و به بچش یاد میداد الان بچش پنج سالشه و زبانش فوق العاده شده نسبت به سنش البته همراهش خود دوستم هم زبان یاد گرفته یا اسباب بازی برای بچش یه مدل گرفته بود شکل یاخته که باید سرهمش میکرد تا یاخته شکل بگیره الان پسرش کاملا میدونه که جای مثلا هسته سلول کجاست چیزی که من توی زیست دوران دبیرستان خوندم یا مثلا پازل گرفته بود از نقشه ایران که بچش استان ها رو یاد بگیره.  

من تا ۷ سالگی چیز خاصی نمیخوام آموزش بدم بازی کنه 

درس به وقتش 

یاد میگیره 

چه ۵ سالگی چه دبیرستان! 

به نظرم ظلم به بچس

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دیگم الان بچش رفته توی دوازده سالگی از اول جای گوشی یا تبلت براش کامپیوتر گرفت بعد خودش از توی اینترنت کار کردن با کامپیوتر رو به صورت حرفه ای یاد گرفت بعدش مثلا یه جای کامپیوتر رو به صورت جزئی خراب میکرد اونموقع بچش که میگفت میرفت واسش فیلم میزاشت تا بچه یاد بگیره که چطور درست کنه خیلی راهکار موثری بود بچش کلی اطلاعات داره از فناوری.

ما از ۵ماهگیم هرماه پول کنار گذاشتم برای پسرمون ۵تومن میشه طلا میخریم بدون دستمزد....میخواییم تا بیست سالگی خونه وسرمایه داشته باشه دیگه غصه نداشته باشه مثل ما.....از اون پازلها منم گرفتم دیدم متوجه نمیشه فعلا گذاشتم بعد تولد دوسالگیش ...الان ۲۰ماهشه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

به بچه فشار نیار زده میشه، چند تا کارتون زبان انگلیسی خوب بگیر بزار براش هرروز نگاه کنه، کارتون های زبان دیگه فارسی و ترکی رو جمع کن بعد از یکی دو سال خودش قشنگ حرف میزنه

من تا ۷ سالگی چیز خاصی نمیخوام آموزش بدم بازی کنه  درس به وقتش  یاد میگیره  چه ۵ س ...

دقیقا...حالا بدتر از اون که بچه بهترین سنش رو تو مدارس به هدر میده آخرشم هیچی به هیچی

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
ما از ۵ماهگیم هرماه پول کنار گذاشتم برای پسرمون ۵تومن میشه طلا میخریم بدون دستمزد....میخواییم تا بیس ...

این کارتون که فوق العادست نه الان خیلی خوب متوجه نمیشن زیاد هم فکر نکنم تو این سن واسشون جالب باشه این کار.

به بچه فشار نیار زده میشه، چند تا کارتون زبان انگلیسی خوب بگیر بزار براش هرروز نگاه کنه، کارتون های ...

منم کارتون انگلیسی دوتا  میزارم هرروز دوبار نگا میکنه 

این کارتون که فوق العادست نه الان خیلی خوب متوجه نمیشن زیاد هم فکر نکنم تو این سن واسشون جالب باشه ا ...

از یک وتیم ساله تا سه ساله هس اینی که من گرفتم اما دیدم توجهشو جلب نمیکنه فعلا دست نگه داشتم

من تا ۷ سالگی چیز خاصی نمیخوام آموزش بدم بازی کنه  درس به وقتش  یاد میگیره  چه ۵ س ...

گلم وقتی همراه بازی بچه یاد میگیره چرا که نه الان بچش رو فرستاده کلاس زبان وقتی میبینه همه چی بلده نسبت به همسن هاش خود بچش حتی اعتماد به نفس خیلی بالایی گرفته من که نمیگم بزاریم سر کلاس زیست مثلا میگم ما این همه وقت واسه سرگرمی و بازی میزاریم خود بچه بتونه از این ها در آینده حداقل استفاده کنه مخصوصا که چیزی که توی این سن آمورش داده بشه توی ذهن آدم میمونه