2777
2789
عنوان

راهکار خوب بچه داریتون رو بگید چیزی که به آینده بچه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 53 پست
وقتی زودتر میشه چرا که نه ما خودمون هم که می‌خواستیم بریم سر کلاس درس میگفتن پیش خوانی کنید در ضمن ت ...

ممنون گلم 

منم طبق مشورتی که گرفتم 

حرف های دکتر هلاکویی نظرم اینطوره 

در آخر امیدوارم همشون موفق و سلامت باشن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
این خیلی خوبه  چند سالشه کوچولوت؟

۲۰ماهشه....من اصلا یادش نمیدما هیچی رو خودش توجه میکنه یاد میگیره اصلا کاریش ندارم اما هرروز میبینم یه کاری رو از ما یاد گرفته میکنه ....تیوی بعصی کلمه های انگلیسی رو میشنوه تکرار میکنه همینجوری خودش 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مجموعه کارتون  ۱۲ قسمتی هم هست به نام پپا پیگ که خیلی واسه پسر من موثر بود و خیلی جملات کوتا ...

وای مرسی من کارتون بنظرم خیلی مؤثره بچه چقدر بشینه دو ملیون قسمت باب اسفنجی رو ببینه و به چشمش ضرر برسه آخرم حتی یک کلمه به دردش نخوره.

دخترم از دوسالگي تمام برنامه ها و كارتون هايي كه ديده و شنيده، انگليسي زبان بوده، الان تو پنج سالگي ميتونه انگليسي صحبت كنه و دايره لغاتش بزرگه

از وقتي هم بدنيا اومده موسيقي كلاسيك شنيده و الان كلي از قطعات معروف رو ميشناسه و ملوديشون رو بلده

من با اموزش مستقيم زير شش سال مخالفم، كودكي بچه رو نبايد فداي اينده كرد

ممنون گلم  منم طبق مشورتی که گرفتم  حرف های دکتر هلاکویی نظرم اینطوره  در آخر امید ...

دقیقا منم از دکتر شنیدم چقدر قشنگ میگه پسراش رو تربیت کرده اصلا زور بالا سرشون نبوده چقدرم موفق هستن

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
گلم هیج اجباری نبوده این کارها همه همراه بازی بوده یعنی بچه از دوطرف سود برده یه چیزی مثل کاری که خو ...

من کلا گفتم اجباری نباید نباشه، منظورم مورد شما نبود که اجباریه! دقیقا من خودم بچم با بازی و غیر مستقیم خیلی چیزا یاد گرفته، بچه های اطرافش تو این سن تا ۲۰ به زور میشمارن این تا ۱۵۰ انگلیسی میشماره

۲۰ماهشه....من اصلا یادش نمیدما هیچی رو خودش توجه میکنه یاد میگیره اصلا کاریش ندارم اما هرروز میبینم ...

آره میفهمم چون خودت حتما تمیزی و و جم و جور میکنی ازت کپی میکنه

خب مس اینم زبان یادگرفتن بدون دردسر😂😂الان ۲۰ماهشه بعد عددها رو با اونا تورار میکنه یا کلمه های هرا ...

واقعا هم چقدر بچه بشینه بدون هیچ هدفی کارتون باب اسفنجی ببینه آخه البته اگه دوستان ناراحت نشن آخه همه یه طوری به من حمله کردن که پشیمون شدم از تاپیک فقط هم حرفشون اینه بچه باید بازی کنه حالا من میگم هرچقدر میگم همه این ها رو با بازی سرگرمی یاد دادن باز حرف خودشونه 

دقیقا منم از دکتر شنیدم چقدر قشنگ میگه پسراش رو تربیت کرده اصلا زور بالا سرشون نبوده چقدرم موفق هستن

بله ایشون روان سالم براش مهم تره 

دخترم از دوسالگي تمام برنامه ها و كارتون هايي كه ديده و شنيده، انگليسي زبان بوده، الان تو پنج سالگي ...

بله منم کارتون رو از خیلی خانما شنیدم و بنظرم خودم خیلی مؤثره البته که همه این ها همراه با بازی بوده و برای بچه فوق العاده جالب و سرگرم کننده 

من کلا گفتم اجباری نباید نباشه، منظورم مورد شما نبود که اجباریه! دقیقا من خودم بچم با بازی و غیر مست ...

درسته منم کلی گفتم آخه خیلی خانم ها هی به من حمله کردن که نه بچه باید بازی کنه منم دیگه فکر کردم منظور شما اینه 

امیدوارم همیشه موفق باشید

واقعا هم چقدر بچه بشینه بدون هیچ هدفی کارتون باب اسفنجی ببینه آخه البته اگه دوستان ناراحت نشن آخه هم ...

باید به ظرفیت بچه ها نگاه کنیم بعضیا خودشون دنبال یادگیری میرن و کنجکاون بعضیا هم نه! اگه دوست دارن حتما باید محیط واسشون فراهم کنیم. 

زبان آموزی زیر ۳سال به صورت ناهشیار هست یعنی بچه در معرض هر زبانی قرار بگیره در این سن درحد تسلط یاد ...

من که دیدم نتیجه فوق العاده ای داشته حتی مثل زبان مادری

ری بهش تسلط داره بچه و میتونه صحبت کنه